Isänmaan puolesta

Isänmaan puolesta palaa ohjelmistoon 3. tuotantokauden tuoreilla jaksoilla. Sarja starttaa USAssa 29.9. ja MTV3:lla maanantaina 14.10. klo 22.35.

Isänmaan puolesta (Homeland) kertoo kahdeksan vuoden sotavankeuden jälkeen kotiin palaavasta merijalkaväen sotilaasta Nicholas Brodysta (Damian Lewis; Taistelutoverit, Life) ja CIA:n toimintaupseerista Carrie Mathisonista (Claire Danes; Niin sanottu elämäni, William Shakespearen Romeo + Julia), joka uskoo al-Qaidan käännyttäneen sotilaan puolelleen. Carrie on vakuuttunut, että Brodyn vapautumiseen johtaneet johtolangat on lavastettu ja kyseessä on al-Qaidan juoni.

Ensimmäisellä kaudella selvisi, että Nicholas Brody (Damian Lewis) oli kuin olikin käännytetty sotilas, joka toimii pahamaineisen terroristin Abu Nazirin ja al-Qaidan pussiin. Asiaa koko ajan epäillyt ja totuuden jäljille päässyt CIA:n toimintaupseeri Carrie Mathison (Claire Danes) ei kuitenkaan koskaan saanut tarvittua todistusaineistoa epäilylleen, vaan hänet leimattiin maaniseksi sekopääksi. Carrien ura CIA:n leivissä on nyt sattuneesta syystä ohi.

Moninkertaisesti palkittu menestysuutuus

Isänmaan puolesta on palkittu parhaan draamasarjan Golden Globe -palkinnolla ja Claire Danes roolistaan niin ikään Golden Globella. Lisäksi sarja on palkittu useilla muilla palkinnoilla, kuten parhaan draamasarjan Critics' Choice-, WGA- ja Peabody-palkinnoilla. Tämän vuoden Emmy-gaalan suurin yllätys draamasarjojen kategoriassa nähtiin, kun Isänmaan puolesta katkaisi Mad Menin pitkän voittoputken. Isänmaan puolesta nappasi tärkeimmät pääpalkinnot, eli Emmy-pystit parhaasta draamasarjasta, mies- ja naispääosista sekä käsikirjoituksesta.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme