MTV3-kanavan Sinulle on postia -ohjelma voitti kultaa Cannesissa

MTV3-kanavan Sinulle on postia -ohjelma on palkittu International Format Award -tv-formaattikilpailussa Cannesissa Best Brand Driven Format-kategoriassa. Lämminhenkinen ohjelmasarja esitettiin MTV3-kanavalla syksyllä 2016.

C21Median järjestämä International Format Awards palkitsee vuosittain televisioformaatteja, joilla on vahva potentiaali jälleenmyyntiin kansainvälisillä markkinoilla. Voittajien valinnan suorittaa tv-ammattilaisista muodostuva kansainvälinen raati.

MTV3:lla esitetty Sinulle on postia palkittiin Best Brand Driven Format -kategoriassa. Ohjelmassa ihmiset saivat mahdollisuuden lähettää kirjeen heille tärkeille ihmisille. Kirjekyyhkyinä toimivat ohjelman juontajat Lorenz Backman, Juuso Mäkilähde sekä Tuija Pehkonen.

"Sinulle on postia oli onnistunut ja katsojia koskettanut ohjelma, jota kehitettiin huolellisesti, täysin kotimaisin voimin. Tämä palkinto osoittaa, että nuo ponnistukset kantavat nyt hedelmää”, toteaa MTV:n vastaava tuottaja Tomi Suomela.

”Paperisessa viestinnässä on voimaa, joka erottaa sen digitaalisista vaihtoehdoista. Me Postissa uskomme, että kirjeet ja kortit välittävät parhaiten aitoja tunteita. Tämän asian halusimme välittää Sinulle on postia -ohjelmalla ja siinä onnistuimme. Lisäksi oli hienoa olla luomassa uutta tapaa tukea liiketoimintaa. Samalla vahvistuivat mielikuvatavoitteemme juuri haluamaamme suuntaan”, kommentoi Postin Head of Services Laura Luoma.

”Sinulle on on postia oli onnistunut yhteistyöprojekti. On hienoa, että kehittämämme sisältö toimi hienosti myös Postin kaupallista yhteistyötä ajatellen”, toteaa ohjelman tuotantoyhtiön Warner Bros. International Television Production Finlandin toimitusjohtaja Antti Väisänen.

Katso kaikki voittajat täältä.

Minkälaisia sisältöyhteistyömahdollisuuksia MTV tarjoaa?

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme