MTV3:n uusi kanavailme tuo ruutuun ammattilaiset tuotantojen takana

Syksyllä jatkuva Koko ilta kotimaista -teema näkyy uudistettuna MTV3:n kanavailmeessä 22.5. lähtien. Päärooliin nousevat ammattilaiset tuotantojen ja TV:stä tuttujen tähtien taustalla.

”Uusi MTV3:n kanavailmekonsepti on jatkoa jo muutamia vuosia sitten alkaneelle brändifilmien sarjalle kuten Tähtien koti, Vain yksi otto, Suora suhde suomalaisiin ja Koko ilta kotimaista. Tällä kertaa lähestyimme Koko ilta kotimaista -teemaa siitä näkökulmasta, että sisältötuotantojen taustalla on valtava koneisto kotimaista työtä ja ammattilaisia, jotka tuottavat ohjelmia sekä meidän kanavia. Heidän työtään ei useinkaan nähdä ruudussa kuin vilahdukselta, mutta työllistävä vaikutus on valtava”, taustoittaa markkinointipäällikkö Jenna Vaartimo MTV:ltä.

Vesa-Matti Loiri nähdään ensi syksynä Maikkarilla uudessa ohjelmassa Kansalainen Turhapuro. Uudessa brändifilmissä oli oiva tilaisuus käyttää häntä kertojana, jolla on paljon kokemusta, kuinka yleisön ja työryhmän sekä itse ohjelmatähden vuorovaikutuksessa syntyy se kipinä, josta paras viihde luodaan”, kertoo Vaartimo ja jatkaa:

”Kulissien sankarit ja tähdet ovat rakentamassa joka päivä MTV:stä Suomen suurinta viihdetaloa. Yhtä lailla mainostaja-asiakkaillamme on iso rooli kotimaisten tuotantojen takana: ilman heitä meillä kotimaisena mediatalona ei olisi mahdollisuutta tarjota näitä upeita sisältöjä ja tähtiä suurelle yleisölle."

Kanavailmeuudistuksen työryhmään kuuluivat suunnittelijat Jotti Taival, Kimmo Korhonen ja Matti Lehti Valve Mediasta sekä MTV:ltä AD Virpi Kunttu, markkinoinnin suunnittelupäällikkö Natalie Nsubuga ja markkinointipäällikkö Jenna Vaartimo.

 ”Toteutimme tämänkin kanavailmeuudistuksen kotimaisen kumppanin kanssa ja meille luonteva valinta oli läheisin yhteistyökumppanimme Valve Media", kertoo MTV:n AD Virpi Kunttu.

”Uudet MTV3:n kanavatunnukset saavat sisältönsä suomalaisuudesta, kuvakerrokset kulkevat inspiraatiosta lavasteisiin, tekijöistä tähtiin. Inspiraationa toimii suomalainen maisema, tuotannot ja tekijät, jotka ovat olleet vähemmän näkyvässä roolissa tähtien takana. Tuttuina elementteinä kanavailmeessä jatkaa pyöreä muoto, punainen väri ja pöllökin nähdään yhä kanavalla”, Kunttu kuvailee.

Katso maistiaisia uudesta kanavailmeestä!


Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme