MTV3 on isojen yleisöjen kanava

MTV3 on Suomen tavoittain ja katsotuin kaupallinen tv-kanava. Se on isojen yleisöjen kanava, jonka kaupallisena kohderyhmänä ovat 10­-54-vuotiaat ja lapsiperheet.

MTV3 tavoittaa viikossa lähes 4 miljoonaa suomalaista. Kanava tavoittaa kohderyhmän kuin kohderyhmän tehokkaasti. Siksi se on mainostajalle suoritevarma media.

Laadukas ja läheinen

MTV3:n ohjelmatarjontaa kuvaa parhaiten laadukas ja läheinen.  Ohjelmiston painopisteitä ja katsotuimpia ohjelmia ovat kotimainen viihde ja lifestyle sekä draama ja uutiset. Monipuolisen tarjoaman ääressä on helppo viihtyä ja jakaa elämyksiä yhdessä ystävien ja perheen kanssa.

Se on kanava, jonka ohjelmat keräävät parhaimmillaan yli miljoonan yleisöjä ja herättävät keskustelua,  kuten Putous, Posse ja Tanssii Tähtien Kanssa sekä  jääkiekon MM-kisat.

Myös vuosi 2015 tarjoaa mainostajille puheenaiheita ja ilmiöitä, joissa myös sosiaalinen media on läsnä. Voit  vaikuttaa omiin kohderyhmiisi elämyksellisesti  ja kuljettaa heitä ostopolun kaikissa vaiheissa.  

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme