Putouksen suosio ei hiivu - keräsi miljoonayleisön ja oli mukana siivittämässä MTV:n kaupallisen katseluosuuden lähes 50%:iin

Kausi toisensa jälkeen suurta suosiota nauttivaa Putousta seurasi eilen kaikkiaan 1,6 miljoonaa suomalaista. Putous kiilasi avausjaksollaan myös alkuvuoden katsotuimmaksi tv-ohjelmaksi ja on viihdeohjelmien kategoriassa täysin ylivoimainen.

Putouksen yhdeksäs tuotantokausi käynnistyi eilen huimilla katsojaluvuilla. Juontaja Roope Salminen sekä näyttelijät Alina Tomnikov, Kiti Kokkonen, Pihla Penttinen, Pilvi Hämäläinen, Ernest Lawson, Timo Lavikainen ja Mikko Penttilä tavoittivat 1,6 miljoonaa suomalaista MTV3-kanavalla. Avausjakso keräsi 1,1 miljoonaa katsojaa. 

"Putouksella on ainutlaatuinen asema suomalaisten sydämissä. Kyseessä on koko perheelle suunnattu ohjelma vailla vertaa. Kautta historian on ohjelman tekijöiksi ja esiintyjiksi valikoitunut harvinaisen lahjakkaita ihmisiä, joten kiitos tekijöille ja tietysti katsojille. Palaute eilisestä on ollut erittäin positiivista", iloitsee MTV:n sisältöjohtaja Marko Karvo.

"Putous osoitti jälleen voimansa Suomen suurimpana tv-viihdyttäjänä. Koko Putouksen työryhmä on tehnyt viime kuukaudet lujasti töitä, ja näin huikea vastaanotto on paras mahdollinen palaute katsojilta. Tästä on hyvä jatkaa tuleviin lähetyksiin, hieno kausi edessä", jatkaa ohjelman MTV:n vastaava tuottaja Hanna Kortti.

Ohjelma oli suosittu myös MTV Katsomossa, jossa se sai lähes 50 000 käynnistystä. Myös sosiaalisessa mediassa oli kuhinaa, sillä #putous-twiittien laskennallinen tavoittavuus oli 968 000 (MTV:n someTV-mittari).

MTV:n kaupallinen katseluosuus (10-54 prime) ponnahti viikolla kolme 47%:iin. Myös MTV3 -kanavan kaupallinen katseluosuus oli murskaavan ylivoimainen: 36%.

Lähde: Finnpanel TV-mittaritutkimus (yliyönluvuin 4+ vuotiaat suomalaiset) ja ComScore Dax. Tavoittavuus= väh. 3min. yhtäjaksoista katselua.


Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme