Putous-finaalilla parhaimmillaan 1,5 miljoonaa katsojaa

Huippusuositun Putouksen vuoden sketsihahmokilpailun voittaja selvisi viime lauantain suorassa lähetyksessä, jota seurasi keskimäärin 1 368 000 katsojaa. Sketsihahmokisan ratkaisun aikaan katsojia oli huikeat 1,5 miljoonaa.

Putous 2013

Voiton vei Jussi Vatasen (kuvassa oik.) sketsihahmo Karim Z.Yskowicz. Putous on odotetusti ollut alkuvuoden katsotuin tv-ohjelma.

Perheviihdettä parhaimmillaan

Putous on perheviihdettä parhaimmillaan: katselusta 70 prosenttia on yhdessä katselua. Ohjelman neljäs kausi oli jopa suositumpi kuin aiemmat kaudet. Viime vuonna jaksot saivat viikossa keskimäärin 1,25 miljoonaa katsojaa ja tänä vuonna viikkokatsojamäärä ylsi 1,54 miljoonaan (tallennekatselu ja muut esityskerrat).

Twiittejä jopa 26 000

Putous 2013 Karim Z. Yskowicz

Putous on menestynyt myös sosiaalisessa mediassa. Ohjelman Facebook-sivuilla on yli 200 000 tykkääjää ja sketsihahmoista Karim oli suosituin yli 50 000 tykkääjällä. Twitterissä Karimilla oli lähes 20 000 seuraajaa. #Putous -hashtagin sisältäviä twiittejä lähetettiin tällä kaudella yli 26 000, mikä on yli 22 000 enemmän kuin viime kaudella.

- Olemme todella tyytyväisiä Putoukseen ja sen erinomaiseen menestykseen. Putous tulee saamaan edelleen jatkoa ja katsojat lisää hienoa viihdettä lauantai-iltoihin, sanoo ohjelman vastaava tuottaja Sari Valtanen MTV3-kanavalta.

Putous-UNICEF la 2.3. klo 19.30

Putous-fanit pääsevät tänäkin keväänä nauttimaan suosikkiohjelmastaan yhden ylimääräisen jakson verran, kun komiikan kärkinimet omistavat yhden illan maailman lasten auttamiselle. Putous-UNICEF nähdään MTV3-kanavalla lauantaina 2.3. klo 19.30. Mukana ovat kaikki tämän kauden Putous-näyttelijät: Iina Kuustonen, Riku Nieminen, Armi Toivanen, Jussi Vatanen, Aku Hirviniemi, Krista Kosonen ja Jukka Rasila.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme