Putous huipentui Tanhupallon voittoon – finaalia seurasi yli 1,7 miljoonaa suomalaista

Alkuvuoden katsotuin viihdeohjelma Putous huipentui lauantai-iltana finaalilähetykseen, jossa vuoden sketsihahmokilpailun voiton vei Kiti Kokkonen hahmollaan Tanhupallo. Finaalia seurasi MTV3-kanavalla kaikkiaan yli 1,7 miljoonaa suomalaista.

Putouksen finaalissa sketsihahmokilpailun voitosta kisasivat Kiti Kokkosen Tanhupallo ja Ernest Lawsonin Ansa Kynttilä. Yhdeksännen kauden sketsihahmovoittajaksi kansa äänesti lähetyksen päätteeksi Tanhupallon.

MTV3-kanavan Putous on selvä viihdeohjelmien ykkönen. Putouksen kevään jaksojen kokonaiskeskikatsojamäärä on ollut noin 1,5 miljoonaa (MTV3, Sub ja Katsomo).

"Putous on viihdeilmiönä täysin ainutlaatuinen, sitä rakastavat ihan kaikenikäiset ihmiset. Kausi oli kertakaikkisen hieno! Pyrimme tarjoamaan Maikkarin lauantaissa ohjelmistoa, jonka ääressä viihtyvät niin lapset kuin perheen aikuisetkin. Tässä Putous onnistuu kerta toisensa jälkeen loistavasti, suosio lasten ja lapsiperheiden keskuudessa on todella suuri", toteaa MTV:n kanavajohtaja Jaana Pasonen.

Putouksen finaalilähetyksen keskikatsojamäärä oli 1,2 miljoonaa (yliyönluvuin) ja kaikkiaan lähetys tavoitti yli 1,7 miljoonaa suomalaista. Kokonaisuudessaan Putousta on kauden aikana seurannut huikeat 3,7 miljoonaa katsojaa ja Katsomossa ohjelmakäynnistyksiä on ollut yli 1,5 miljoonaa.

"Putouksella on todellakin paikka suomalaisten sydämissä. Ohjelma on selkeästi Suomen seuratuin viihdeohjelma kaikissa medioissa. Suuri kiitos lahjakkaille esiintyjille ja tekijöille sekä ennen kaikkea katsojille. Positiivinen palaute ja huikeat katsojamäärät ovat paras mahdollinen palaute katsojilta. Seuraava kausi onkin juhlaa, sillä se on Putouksen kymppikausi", iloitsee MTV:n sisältöjohtaja Marko Karvo.

Ensi lauantaina 17.3. Putouksen ohjelmapaikalla klo 19.30 alkaa suosittua sketsiviihde- ja livelähetystarjontaa jatkava musiikkikomediashow Kingi.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme