Salatut Elämät täyttää 15 vuotta

Suomen katsotuin päivittäissarja Salatut elämät täyttää 25.tammikuuta kokonaiset 15 vuotta. Vuonna 2013 sarjaa seurasi tv:stä keskimäärin 850 000 katsojaa per jakso, ja Katsomossakin sarja sai lähes 20 miljoonaa käynnistyskertaa.

Yksi suomalaisen tv-historian menestyneimmistä sarjoista

Salatut elämät on kiistatta ollut yksi suomalaisen tv-historian yksi menestyneimmistä sarjoista. Salkkareissa on vuosien varrella käsitelty lukematon määrä puhuttavia, vaikeitain aiheita - ja sellaisia on jatkossakin luvassa, kuten myös uusia ja yllättäviä henkilöhahmoja.

- Salkkarit on on täydellinen läpileikkaus suomalaisesta yhteiskunnasta. Asioita käsitellään osaavasti, kevyen draaman keinoin. Sarja on jatkuvasti pystynyt uusiutumaan ja olemaan ajassa kiinni. Salkkarit on katsojille läheinen, päivittäinen sarja - ja monelle sarjan hahmot ovat tulleet niin tutuiksi, että tuntuvat jopa ystäviltä. Sarjan tulevaisuus näyttää valoisalta, iloitsee MTV:n ohjelmajohtaja Kristiina Werner-Autio.

83 % suomalaisista seurasi Salkkareita viime vuonna

Salatut elämät on Suomen suosituin päivittäissarja. Se sai vuonna 2013 TV:ssä keskimäärin 850 000 katsojaa per jakso (viikkokatsojamäärä, sis. uusinnat ja tallennekatselu).

Viime vuoden korkein katsojamäärä 911 000 (MTV3:n ensiesitys) oli 11.11. esitetyllä jaksolla.

Yhteensä Salkkareita seurasi 83 % suomalaisista.

Sarja on suosittu kaikissa kohderyhmissä. 10-44-vuotiaissa se on katsotuin tv-draamasarja. Katseluosuus on poikkeuksellisen korkea, 15-24-vuotiaissa peräti 64 %.

MTV Katsomossa Salatut elämät on käynnistetyintä sisältöä. Viime vuonna sarja sai lähes 20 miljoonaa käynnistyskertaa.

Tutkimustiedot: Finnpanel Oy, TV-mittaritutkimus

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme