360°-videoilla kurkistetaan MTV:n ilmiöiden kulisseihin

Yksi tämän vuoden isoimmista liikkuvan kuvan trendeistä on 360°-videot, joissa katsoja voi kuvaruutua liikuttamalla vaihtaa katsomiskulmaa. MTV liikkuvan kuvan edelläkävijänä tuottaa jatkossa isoimmista ilmiöistään 360°-videoita.

Tällä hetkellä katsojat pääsevät uppoutumaan MTV:n uutislähetysten, Saturday Night Live sekä Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmien kuvauksiin 360°-videoilla.

Jatkossa 360°-videoita tuotetaan myös muista isoista ilmiöistä, ja myös markkinoijilla on mahdollisuus päästä osaksi näitä 360°-videoelämyksiä.

Miksi MTV lähti tekemään 360°-videoita?

”Ajatus lähti kahdesta asiasta. Ensinnäkin haluamme olla eturintamassa kokeilemassa liikkuvan kuvan uusia mahdollisuuksia, sillä liikkuva kuva on ydinbisneksemme. Toiseksi haluamme vahvistaa tällä tavalla suhdettamme suomalaisiin. Annamme kaikille mahdollisuuden kurkistaa kulisseihin ja katsoa juuri sitä mitä he haluavat ja siitä kulmasta, mikä kiinnostaa”, kertoo MTV:n markkinointijohtaja Ulla Koret.

360°-videoiden katseleminen edellyttää, että tietokoneessa on uusin Chrome-, Firefox- tai Internet Explorer -selain. Mobiililaitteessa on oltava YouTube-sovelluksen uusin Android- tai iOS-versio. Katso tarkemmat ohjeet täältä.

”Olemme tässä opin tiellä. Haluamme käyttää samaa teknologiaa tuotannoissamme laajemminkin”, kertoo Koret.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme