F1-kausi käynnissä!

MTV tarjoaa Formula 1:n aika-ajojen ja kisojen seuraamiseen uusia kuvakulmia sekä entistä monipuolisempia palveluita uudistetulla F1 Livecenterillä. 

F1-kausi 2016 saatiin virallisesti käyntiin varhain perjantaiaamuna Suomen aikaa Australian GP:n harjoituksilla. 

MTV Katsomo tuo tälle kaudelle katsojien iloksi uusitun F1 Livecenterin.

- Tarjolla on varsinaisen kisalähetyksen rinnalle viisi lisäkanavaa. Näkymän pääsee muodostamaan itselleen mieluisaksi, ja sitä voi myös vaihdella vaikka lähetyksen aikana, kertoo MTV:n urheilupäällikkö Markus Autero.

Lisäkanavat tarjoavat näkymiä varikolle ja F1-auton ohjaamoon. Data-kanavat tarjoavat graafista ja tilastollista tietoa ajotapahtuman vaiheista.

Lisää F1-vaihtoehtoja myös MTV Totalin kanavilla

MTV Max -kanavalla esitetään tuttuun tapaan kaikki F1-ajotapahtumat suorana lähetyksenä kattavien ennakkolähetyksien ja jälkipuintien kera.

- Tällä kaudella MTV Sport 1 ja MTV Sport 2 tarjoavat kauden aikana kahta vaihtoehtoista Multiscreen-näkymää aika-ajojen ja kisojen aikana MTV Maxin rinnalla, Markus Autero kertoo.

Rinnakkaislähetykset ovat tarjolla aina silloin, kun MTV Sport 1 ja MTV Sport 2 -kanavilla ei ole samaan aikaan muiden lajien suoria lähetyksiä.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme