Jääkiekon MM-kisat 2017 MTV:n kanavilla

Jääkiekon MM-kisahuuma valtaa MTV:n kanavat toukokuussa. MTV3 esittää kaikki Suomen ottelut sekä kisojen ratkaisupelit, C Moresta löytyy taas kaikki kisaottelut suorina lähetyksinä asiantuntijoineen päivineen. MM-kiekko putoaa jäähän 5. toukokuuta, ja mestari on selvillä 21.5.

Koko kansan kiekkokisat MTV3-kanavalla, MTV.fissä ja somessa

MTV3 sekä MTV Katsomon suoratoisto näyttävät kaikki Suomen ottelut sekä kisojen ratkaisupelit suorana. MTV3:n lähetyksissä pääselostajana toimii Mika Saukkonen,  ja myös ruotsinkielinen selostus on valittavissa. 

MTV:n kisasivusto mtv.fi/mm2017 pitää kiekkokansan ajan tasalla Ranskan ja Saksan MM-tapahtumista kellon ympäri.

Kaikki Suomen ottelut ovat kuunneltavissa Radio Cityssä ja Radio Novalla J-P Jalon selostamana. Cityssä kuullaan myös MM-finaali - samoin Novalla, mikäli Leijonat on finaalissa mukana.

MTV:n sosiaalisen median kanavat elävät tutun vahvasti mukana MM-huumassa. Viime vuonna MTV Jääkiekon Facebook-tilillä nähtiin ikimuistoisia videoita  Patrik Laineesta ja Mikko "Kolmen metrin" Koskisesta, ja someherkkuja on luvassa tänäkin keväänä.

Pääyhteisöjä ovat edelleen MTV Jääkiekon Facebook- sekä Twitter-tilit, joilta parhaita viestejä nostetaan myös tv-lähetyksiin. Käyttämämme hashtag on #mmkisat.

Leijonien Suomen kotikaukalo on C More

Leijonien Suomen kotikaukalolla on uusi nimi, C More. Suoratoistopalvelu www.cmore.fi sekä C Moren kanavat näyttävät MM-jääkiekosta kaiken – 64 ottelua suorina alusta loppuun ennakkostudioilla, asiantuntija-analyyseillä, kisauutisilla, jälkipuinneilla ja huippuhetkillä höystettynä. 

Pääselostajana C Morella jatkaa Antero Mertaranta. Selostajista äänessä ovat lisäksi Tomi Tuominen, Teppo Laaksonen ja Julius Sorjonen.

C Moren asiantuntijakaarti on täynnä kiekkokokemusta ja -menestystä: Jukka Jalonen, Hannu Aravirta, Ville Nieminen ja Pasi Nurminen huolehtivat valtaisalla kokemuksellaan, että fanit eivät missaa kisoista pienintäkään olennaista yksityiskohtaa. Teemu Niikko ja Ville Lepistö pitelevät studiossa ohjaksista, jotta analyysit katkeavat pelin jatkuessa. P

aikan päältä Ranskasta tv- ja Facebook-katsojat luotsaa kisatunnelmaan tuttuihin maisemiin palaava Juhani ”Aurinkokuningas” Tamminen.

Tervetuloa mukaan kisahuumaan!

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme