MTV:n kevät 2017 on yhtä juhlaa!

60-vuotisjuhla tuo MTV:n kanaville ja MTV Katsomoon laajan kattauksen katsojien suosikkeja sekä aivan uusia ohjelmaformaatteja. MTV panostaa entistä enemmän kotimaiseen viihteeseen, isoihin tv-ilmiöihin ja uutis- ja ajankohtaisohjelmiin. Tutustu kevään ohjelmiin ja kysy lisää yhteistyömahdollisuuksista. 

MTV3 tavoittavin kaupallinen kanava

MTV3 tavoittaa laajimman ja ostovoimaisimman kohderyhmän kaupallisista kanavista. MTV3 tuo tasaisen suoritteen koko viikon ajalle*, ja keväällä sitä vahvistavat isot panostukset kotimaiseen ohjelmistoon.

Katsojien suosikit palaavat ruutuun

Tulevana keväänä ohjelmistossa nähdään upeita tanssiesityksiä, kun Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman 10. tuotantokausi pääsee vauhtiin! Ohjelman juontavat Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi. Tuomaristossa istuvat Kiira Korpi,Jorma Uotinen, Helena Ahti-Hallberg ja Jukka Haapalainen. Tähtioppilaat julkistetaan myöhemmin. Ohjelmaa täydentää Tuija Pehkosen juontama Tuija tähtien kanssa, joka johdattelee katsojat tanssin ja tanssiparien maailmaan pilke silmäkulmassa.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla su klo 19:30, alkaen 12.2.

Tuija tähtien kanssa MTV3-kanavalla la klo 21, alkaen 18.2.


Huippusuosittu viihdeohjelmien klassikko Putous palaa ruutuun sinisine paitoineen, tulikokeineen ja sketsihahmokilpailuineen. Putouksen tähtitehtaaseen astuvat tammikuussa juontaja Roope Salmisen lisäksi näyttelijät Pilvi Hämäläinen, Ernest Lawson, Kaisa Hela, Timo Lavikainen, Jenni Kokander, Mikko Penttilä ja Minka Kuustonen.

Putous MTV3-kanavalla la klo 19:30, alkaen 21.1.


Kokkisota, kaikkien kokkiohjelmien äiti, palaa uudistuneena MTV3-kanavalle. Juontajan ja kahden kokin lisäksi jokaisessa jaksossa nähdään kaksi vierasta, jotka tuovat kokeille mukanaan yllätysaineksia päivän kokkausta varten. Tästä alkaa kisa ja valmista on tultava 20 minuutissa. Kokkisodan myötä ruutuun palaa myös ohjelman ihastuttava juontaja Sikke Sumari. Kokkeina kisassa nähdään Serko Rantanen, Pipsa Hurmerinta, Antto Melasniemi, Teemu Laurell, Tommi Tuominen ja Kari Aihinen.

Kokkisota MTV3-kanavalla to klo 20, alkaen 19.1.


MTV:n 60-vuotisjuhlakauden kunniaksi yksi kaikkien aikojen rakastetuin kotimainen tv-ohjelma Bumtsibum palaa uudistuneena ruutuun. Bumtsibumin juontaa muusikko, näyttelijä Kalle Lindroth. Musiikkishow'n käyntiin laittavat huippupianistit Heikki Puhakainen ja Lasse Piirainen.

Bumtsibum MTV3-kanavalla la klo 20, alkaen 18.3.


Kaikki illat kotimaista!

Venla-palkittu Yökylässä Maria Veitola palaa selvittämään julkisuudesta tunnettujen suomalaisten arkea ja ajatuksia. Lopputuloksena on syväluotaavaa ja autenttista henkilökuvaa, jossa julkkiksillakin on tukka sekaisin aamiaispöydässä ja tunteet ajoittain pinnassa. Tulevalla kaudella vieraillaan mm. Cheekin, Jani Toivolan, Sara Forsbergin, Matti Nykäsen, Sirpa Selänteen ja Ville Gallen luona.

Yökylässä Maria Veitola MTV3-kanavalla ke klo 21, alkaen 25.1.


The Rasmus -yhteen laulaja ja keulakuva Lauri Ylönen aikoo kehittää uuden menestyvän suomalaisen vientituotteen; markkinoiden ekologisimmat, ekonomisimmat ja älykkäimmät design-talot. Uudessa Laurin talot-sarjassa Lauri suunnittelee talot rap-artisti Elastiselle, Duudsoneista tutulle Jarppi Leppälälle ja monitoimimies Aleksi Valavuorelle. Laurin taloihin liittyy myös ainoastaan MTV Katsomossa esitettävä nettisarja, jossa seurataan Laurin oman talon rakentamista.

Laurin talot MTV3-kanavalla ma klo 20, alkaen 3.4.


Stadi vs. Lande on uusi koko perheen gameshow, jota isännöivät Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg. Ohjelmassa Suomi jaetaan kahtia ja kaupunkilaiset ja maalaiset ottavat toisistaan mittaa leikkimielisessä kilpailussa koko maan herruudesta. 

Stadi vs. Lande MTV3-kanavalla, pe klo 20, alkaen 24.2.


Henkka Hyppösen ja Kalle Lambergin kanssa luotsaama uusi koko perheen riemukas ohjelmasarja Olipa kerran elämä pureutuu ihmismieltä hämmästyttäviin ja kummastuttaviin seikkoihin ja ilmiöihin. 

Olipa kerran elämä MTV3-kanavalla ke klo 20, alkaen 25.1.


Pitääkö olla huolissaan jatkaa kansalaisten huolenaiheiden käsittelyä myös keväällä 2017. Kari Hotakainen, Miika Nousiainen ja Tuomas Kyrö pohtivat Jenni Pääskysaaren johdolla, ja vaihtuvan vieraan kanssa, pitääkö kansalaisen olla huolissaan vai ei. Uudella kaudella vierailijoina ovat mm. Jorma Uotinen, Li Andersson ja Jonas Nordman.

Pitääkö olla huolissaan? MTV3-kanavalla to klo 21, alkaen 19.1.


Enbuske, Veitola ja Salminen jatkaa asioista puhumista niiden oikeilla nimillään ja istuttavat jälleen studioon ajankohtaisimmat vieraat niin viihteen kuin politiikankin saralta musiikkivieraita unohtamatta. 

Enbuske, Veitola & Salminen MTV3-kanavalla to klo 21, alkaen 30.3.


He ovat taas täällä, ja nyt lumella ja jäällä! Suomen surkein kuski vie taas 12 Suomen surkeinta kuskia testaamaan ajotaitonsa erilaisissa ajotehtävissä. Ohjelman juontajana jatkaa Juuso Mäkilähde ja tuomareina tutut Sari Nuolikoski, Tuomo Nikkola sekä Jussi Pohjonen.

Suomen surkein kuski MTV3-kanavalla, ti klo 20, alkaen 21.2.


 

Suomen kaunein koti on ollut katsotuin sisustusohjelma kautta aikojen. Joka jaksossa kolme perhettä esittelee kotinsa ja perustelee, miksi juuri se olisi Suomen kaunein. Tuomarikolmikkona nähdään Hanna Sumari, Aleksi Niemeläinen ja Milla Alftan.

Suomen kaunein koti MTV3-kanavalla, ma klo 20, alkaen 9.1.


Uusia uutis- ja ajankohtaisohjelmia

MTV3-kanavan uutis- ja ajankohtaisohjelmat ovat tavoittaneet vuonna 2016 keskimäärin noin 1,3 miljoonaa suomalaista päivittäin, parhaimpina päivinä jopa kaksi miljoonaa.

Viikoittainen tavoittavuus on keskimäärin yli 2,8 miljoonaa. Keskikatsojamäärä Seitsemän ja Kymmenen Uutisilla on noin 0,5 miljoonaa per lähetys.** MTV julkisti syksyllä monivuotisen jatkosopimuksen uutis- ja ajankohtaisohjelmien hankinnasta, lue lisää täältä.

MTV3-kanavalla pureudutaan ajankohtaisiin aiheisiin ja keskustelua herättäviin henkilöihin kolmen uuden ohjelman voimin aina Kymmenen uutisten ja sään jälkeen. Ajankohtaisohjelmat Peter Nyman, Rikospaikka sekä Tulosruutu nähdään ruudussa 31.1. alkaen.

Uudistunut Huomenta Suomi herättää katsojat lempeästi aamuun Helsingin ydinkeskustassa 9.1. alkaen. Energinen aamutiimi varmistaa, että katsojat ovat heti aamusta perillä tuoreimmista uutisista ja pääsevät aloittamaan päivänsä hyvillä mielin arkiaamuisin klo 6.25-9.05. 

Huomenta Suomen aamutiimi vahvistuu kolmella uudella juontajalla kun mukaan remmiin hyppäävät Joanna Kuvaja, Ivan Puopolo ja Juhani Henriksson. Uusien juontajien lisäksi jatkavat MTV3-kanavan tutut ruutukasvot Nina Rahkola, Kirsi Alm-Siira, Mervi Kallio ja Jesse Kamras

Suomalaisten suosikkiurheilu löytyy MTV:ltä

MTV:llä nähdään ensi keväänä suomalaisten rakkaimmat urheilulajit ja isoimmat ilmiöt!

Jääkiekon MM-kisat pelataan 5. - 21. toukokuuta. Suomesta on tullut jääkiekon MM-kisojen kestomenestyjä, ja Leijonien taistelua nähdään Antero Mertarannan sinivalkoisen äänen säestyksellä MTV:n kanavilla myös toukokuussa 2017. Tuttuun tapaan kaikki 64 ottelua suorina lähetyksinä.

Viime vuonna MM-lähetysten tavoittavuus MTV:n tv-kanavilla oli lähes 4,5 miljoonaa, ja Suomen otteluiden keskikatsojamäärä oli lähes 1,6 miljoonaa. Katsomossa MM-klippejä käynnistettiin n. 1,8 miljoonaa kertaa.*** 

MTV on ollut mukana Formula 1:ssä jo vuodesta 1987 - ja vauhti vain kiihtyy. Kimi Räikkösen ja Valtteri Bottaksen menestystä jännitetään MTV:n kanavilla tuttuun tapaan myös vuonna 2017. Testit aloitetaan alustavan suunnitelman mukaan helmikuussa ja 21 GP:n kisakausi maaliskuussa.

MTV:n F1-lähetykset tavoittavat n. 1 250 000 suomalaista joka kisaviikonloppu.**** 


Sub on arki-iltojen pelastaja

Suomen kolmanneksi katsotuin kaupallinen tv-kanava Sub on arki-iltojen pelastaja, hauskuuttaja ja viihdyttäjä.

Subin parissa voi ottaa lungisti ja rennosti takakenossa, sillä kanava tarjoaa laajalla kattauksella komediaa, viihdettä, ihmissuhteita, toimintaa, jännitystä, intohimoa, luovaa hulluutta, rohkeaa heittäytymistä ja tarinoita tosielämästä. 

Kanava profiloituu vahvasti 15-44-vuotiaisiin, ja Subin sisältöjä kulutetaan tv:n lisäksi monipuolisesti eri digitaalisissa kanavissa kuten MTV Katsomossa ja eri sosiaalisen median palveluissa.*****

Sosiaalinen Sub yhdistää luontevasti sitoutuneen ja aktiivisen some-yhteisön ja kaupalliset kumppanit. Kanavahostit Kristoffer ja syksyllä aloittanut Akira tarjoavat uusia luovia sisältöyhteistyömahdollisuuksia yhdessä mainostajien kanssa - kysy lisää asiakasvastaavaltasi!  

Subin kevään kotimaiset kärjet

Voiko täydellisen kumppanin löytää tapaamalla tulevat appivanhemmat? Kolme sinkkua antavat rakkauselämänsä vanhempiensa käsiin Subin kotimaisessa uutuussarjassa Treffaa mun vanhemmat. Ohjelman juontaa Ali Jahangiri.


Riisutut (alk. per. Life Stripped Bare) on reality, joka vie trendikkään KonMari-ajattelun äärimmilleen. Sarjassa nimittäin seurataan, minkälaista on elää ilman yhtäkään tavaraa. Kokeilun myötä osallistuja pohtivat konkreettisesti, mikä merkitys tavaralla on, mitä ilman ei tule toimeen ja mitä ei oikeasti tarvitsekaan? Ohjelma alkuperäisidea perustuu suomalaisen Petri Luukkaisen ihmiskokeeseen ja Tavarataivas-dokumenttielokuvaan, jonka pohjalta kehiteltyä Life Stripped Bare tv-ohjelmaa on ehditty tuottaa ja myydä Tanskaan (2. kautta), Ruotsiin, USA:an, Englantiin, Espanjaan ja Saksaan. Ruotsissa sarja on SVT Playn yksi katsotuimmista.

Riisutut to klo 21, alkaen 9.3.


MTV:n 60-vuotisjuhlaa vietetään Subilla legendaarisen Gladiaattorit-klassikon parissa. Renny Harlinin ohjaamassa vauhdikkaassa, aikansa huipputapauksessa gladiaattorit ottavat mittaa haastajistaan erilaisissa huimassa lajeissa. Ohjelman juontavat Katarina Ebeling ja J-P Palo


Komediaa yhteen putkeen

Subin kevään arki-illoissa jatkuu tuttuun tapaan komediaputket, joissa nähdään useita uutuusohjelmia kuten Frendit-sarjasta tutun Matt LeBlancin tähdittämä Faija hoitaa (eng. Man with a plan) sekä uusia kausia komediasuosikeista mm. Poikamiesboksi 3. kausi (eng. The Odd Couple), Kolme miestä ja tyttö 6. kausi (eng. New Girl), Simpsonit 28. kausi sekä Rillit huurussa (The Big Bang Theory) 10. kausi.  


AVAn inspiroiva kevät 

AVA on vahvasti naiskohderyhmiin profiloituva kanava, jonka katselu on kasvussa.

AVAn katselijat kuluttavat heitä inspiroivia sisältöjä, ja mediasta haetaan uusia näkökulmia ja elämyksiä. Kuluttamiseen ja shoppailuun positiivisesti suhtautuvasta kohderyhmästä 82 % käyttää sosiaalista mediaa päivittäin.******


7. helmikuuta ruutuun palaa kotimainen Vuosia nuoremmaksi uusin jaksoin. Anne Kukkohovin johtama tiimi (Teri NiittiPiatu Puhakka ja Piia Hiltunen) etsii ihmisestä uudelleen sen kadonneen hehkun - ja palauttaa sen.


Suomen ihanimmat häät -sarja uudistuu, ja tällä kaudella päätöksen ihanimmista häistä tekee puolueeton raati. Tuija Pehkosen juontamassa ohjelmassa tutustutaan kymmenen parin rakkaustarinaan ja seurataan heidän valmistautumistaan omaan hääpäiväänsä. Studiosta käsin tätä tärkeää päivää ja sen valmisteluja seuraa sanavalmis raati, johon kuuluvat fitness-ammattilainen Eevi Teittinen, muotisuunnittelija Teemu Muurimäki, lääkäri, kirjailija Emilia Vuorisalmi ja bloggari Sami Minkkinen


Huhtikuussa katsojien rakastama Iholla-sarja palaa ohjelmistoon. Uudella kaudella pääosassa ovat Suomen tunnetuin rap-artisti Sini Sabotage, hallitseva tangokuningatar Erika Vikman, mediavaikuttaja Kristiina Komulainen, maajoukkue-lumilautailija Kristiina Nisula sekä toimittaja-kirjailija Laura Friman


AVA inspiroi keväällä niin hyvinvointiin, kokkailuun kuin sisustamiseen.  

Suomalais-amerikkalaisen Sara La Fountainin uusimmassa ohjelmassa Sara La Fountain Australiassa sukelletaan Australian erikoisuuksiin matkailun ja ruuanlaiton parissa. 

Sara La Fountain Australiassa ma klo 19:30 AVAlla, alkaen 6.3.

Myös iki-ihanat Tina NordströmManuela KjelensNigella Lawson sekä Jamie Oliver jakavat parhaat reseptinsä kaikille AVAn katsojille.


MTV Katsomo tuo lisäpeittoa kampanjaan

Kaikki MTV:n kevään ohjelmat löytyvät tuttuun tapaan MTV Katsomosta - katsottavissa missä ja milloin vaan.

MTV Katsomon tavoittavuus ja katselu ovat kasvaneet syksyn aikana. Netti-tv-mainonta on vaikuttavaa, ja Katsomo tuo tutkitusti lisää peittoa tv-kampanjaan alle 45-vuotiaissa. Katsomon käyttö on hyvin sitoutunutta: 96 % mainonnasta katsotaan loppuun saakka (Lähde; Ooyala Pulse, lokakuu 2016). Katsomon käyttäjät suhtautuvat pääosin positiivisesti mainontaan ja heistä 44 % ostaa netistä kuukausittain. *******


Lisätietoa MTV:n kevään ratkaisuista?

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan asiakasvastaavaasi!


* Lähde: Lähde: Finnpanel TV-mittaritutkimus, vko 1-39/2016, tav 1 min / Finnpanel TV-mittaritutkimus

**Lähde: Finnpanel TV-mittaritutkimus 1.1.-16.10.2016, 4+ vuotiaat suomalaiset, sis. uutislähetykset, Huomenta Suomi ja Studio55, säälähetykset sekä MTV Sport Uutiset, prime time = 18-23:30, ja  Kantar TNS Suomen web-sivustojen viikkoluvut –seuranta viikoilta 1-39/2016

***Lähde: Finnpanel Oy, TV-mittaritutkimus. Tavoittavuus = vähintään kolme minuuttia yhtäjaksoista katselua / ComScore Dax

****Lähde: Finnpanel Oy, TV-mittaritutkimus, AdEdge. Tavoittavuus = vähintään kolme minuuttia yhtäjaksoista katselua 

***** Lähde: Finnpanel Oy, TV-mittaritutkimus, 23.10.2016 asti / Kanavatracking syksy 2016 / Nepa

******Lähde: Finnpanel, TV-mittaritutkimus tammi-kesäkuu 2016 / TNS Atlas, tammi-kesä 2016, n=6 762 (katsoo kanavaa viikoittain)

******* Lähde: Finnpanel, TV-mittaritutkimus tammi-kesäkuu 2016/ TNS Atlas, tammi-kesä 2016, n=6 762 (katsoo kanavaa viikoittain)

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme