MTV:n syksyssä 2016 nähdään koko ilta kotimaista

MTV:n syksy tarjoaa enemmän kuin koskaan kotimaista ohjelmaa tv-kanavillaan ja MTV Katsomossa. Tutustu syksyn ohjelmistoon ja kysy lisää yhteistyömahdollisuuksista!

MTV3 – vain kotimaista ohjelmistoa parhaaseen katseluaikaan

MTV3 on Suomen katsotuin ja tavoittavin kaupallinen kanava tarjoten monipuolisia mahdollisuuksia myös paikalliseen mainontaan. MTV3:n vahvasti suorittava arki-iltojen ohjelmisto takaa kampanjoille riittävät kontaktit. Viikonloppuisin suomalaiset kokoaa yhteen isot viihdeilmiöt.

Viikonlopun live-viihde kokoaa suomalaiset yhteen

Musiikkiohjelma Tähdet, tähdet lähtee odotetulle kolmannelle tuotantokaudelle. Viime kaudella ohjelma tavoitti 3,2 miljoonaa suomalaista keskikatsojamäärän ollessa lähes 900 000 per jakso.

Suomalaiset tähtiartistit Mikko Alatalo, Eini, Arttu Wiskari, Evelina, Benjamin Peltonen, Johanna Försti, Antti Ketonen, Essi Luttinen ja Pete Parkkonen kohtaavat elämänsä suurimman haasteen: kuka heistä on katsojien mielestä Suomen paras esiintyjä? Ohjelman juontaa Mikko Leppilampi ja tähtien esityksiä kommentoivassa raadissa istuvat tuttuun tapaan median monitoiminainen, musiikkitoimittaja Maria Veitola ja legendaarisen Tavastia-klubin isäntä Juhani Merimaa.

Tähdet, tähdet MTV3-kanavalla su 2.10. alkaen.


Hulvaton suora viihdeshow Posse nähdään myös tulevana syksynä. Luvassa on jälleen hyytävän jännittäviä stuntteja, piilokameroita, yllättäviä kohtaamisia tavallisten suomalaisten kanssa ja paljon muuta. Possen uusimpina jäseninä nähdään Viivi Pumpanen ja Pirkka-Pekka Petelius!

Posse MTV3-kanavalla la 17.9. alkaen.


MTV:n uutiset tavoittaa 1,2 milj. suomalaista joka päivä

MTV:n uutiset on läsnä vuoden jokaisena päivänä. MTV3:n uutis- ja sääohjelmat tavoittavat 1,2 miljoonaa suomalaista joka päivä, ja viikkotavoittavuus on 2,8 miljoonaa. MTV3 saa kohderyhmässään 10-54-vuotiaissa 57 % prime timen uutis- ja sääohjelmien katselusta.

Mtv.fi -sivusto kisaa neljänneksi suurimman mediasivuston paikasta lähes 1,6 miljoonalla eri viikkokävijällä. Mtv.fi Uutiset-osion viikoittainen selainmäärä on alkuvuonna noussut 14 %:lla.

Lähde: Finnpanel TV-mittaritutkimus, 10+ vuotiaat suomalaiset, TNS Metrix comScore


Kotimaisen draaman paluu

Kultaisella Venlalla palkitun poliisidraama Roban 3. kaudella rajat ylittävä rikollisuus ja kasvavat tulospaineet työllistävät poliiseja samalla kun budjetteja leikataan.

Alkaa MTV3-kanavalla su 2.10. 


Elämänmakuinen ja huumorintäyteinen Ex-onnelliset -draamasarjassa seurataan viiden eri eroperheen elämää. Perheet muuttavat samaan kerrostaloon, joka on rakennettu nimenomaan eronneiden lapsiperheiden tarpeita ajatellen. Kaikkia yhdestää se, että he haluavat tehdä uudesta elämäntilanteesta mahdollisimman tuskatonta sekä itselleen että lapsilleen. Pääosissa loistavat mm. Miia Nuutila, Mikko Nousiainen, Jarkko Pajunen, Essi Hellén, Jonna Järnefelt ja Pertti Sveholm. Sarjan ohjaa Johanna Vuoksenmaa.

Ex-onnelliset MTV3-kanavalla maanantaisin klo 21.


Pitkäkestoisin kotimainen draamasarja Salatut elämät jatkaa tuttuun tapaan suuren suomalaisyleisön viihdyttäjänä. Jo 17-vuotias Salkkarit tavoittaa lähes kolmanneksen suomalaisista tv-katsojista viikossa. Salkkarit on myös katsotuin tv-sarja netissä.


Maikkarin uutuudet

Pelimies on Joonas Nordlundin tähdittämä ja käskirjoittama, kuluvan viikon aineksista ammentava satiirinen viihdeohjelma.

Pelimies MTV3-kanavalla la 17.9. alkaen.


Ota rahat ja juokse on syksyn uusi, vauhdikas viihdesarja, joka yhdistää elementtejä niin televisiosta tutuista jännityssarjoista kuin pelimaailmasta ja geokätköilystä. Kilpailijaparilla on tunti aikaa piilottaa 10 000 euroa sisältävä salkku. Sen jälkeen etsivät yrittävät kaikin keinon löytää salkun. Jos salkkua ei löydy kahden päivän aikana, kilpailijapari saa pitää rahat. Ohjelman juontajana nähdään ensimmäisessä tv-roolissaan entinen huippulumilautailija Eero Ettala

Ota rahat ja juokse MTV3-kanavalla klo 20.


Suomen surkeimmat kuskit saavat nyt seuraa Suomen surkeimmista tee-se-itse-miehistä ja -naisista, kun Suomen surkein nikkari nähdään syksyn ohjelmistossa. Nikkarit joutuvat työskentelemään niin yhdessä kuin oman parinsakin kanssa erilaisissa kädentaitoa vaativissa tehtävissä. Kauden lopussa selviää, kuka on Suomen surkein nikkari.

Suomen surkein nikkari MTV3-kanavalla ke 21.9. alkaen.


Keittiöelämää on tarina nykypäivän Suomesta. Keittiö on kodin sydän, jossa rakastetaan, nauretaan ja riidellään ja kokoonnutaan yhteisen pöydän ääreen syömään. Dokumentaarisessa uutuussarjassa tutustutaan kahdeksaan suomalaiseen perheeseen. 

Torstaisin MTV3-kanavalla klo 20.05.


Aarteiden metsästäjät Suomi -sarjassa seurataan hylättyjen varastojen huutokauppoja. Sarjan päähenkilöt ovat kokeneita huutajia, mutta varastojen sisältö yllättää myös heidät.

Alkaa MTV3-kanavalla ke 21.9.


Uudessa Sinulle on postia -ohjelmassa seuraamme ihmisiä, jotka lähestyvät lähimmäisiään kirjeitse. Ohjelma saa meidät huomaamaan, millainen voima on käsikirjoitetulla, henkilökohtaisella sanomalla tänä digitaalisuuden aikakautena.

Alkaa MTV3-kanavalla ti 11.10.


Huippukokki landella on hyväntuulinen ja kesäinen lifestyle-ohjelma, jossa kaikkien tuntema huippukokki Tomi Björck saa joka jaksossa kutsun julkkiksen kesämökille. Tomi tuo mukanaan raaka-aineita hyvää illallista varten, ja mökin omistaja kertoo, mitä mökillä on tapahtunut vuosien varrella. 

Alkaa MTV3-kanavalla to 20.10.


Pitääkö olla huolissaan? on uusi paneeliohjelma elämästä, kuolemasta ja kaikesta siinä välillä. Kari HotakainenMiika Nousiainen ja Tuomas Kyrö paneutuvat pieteetillä ja Jenni Pääskysaaren johdolla kansalaisilta tulleisiin huolenaiheisiin.

Alkaa MTV3-kanavalla to 22.9.


Uusia kausia suomalaisten suosikeista

Maajussille morsian -ohjelman 9. kausi esittelee jälleen uusia maaseudun ihmisiä, jotka etsivät elämänsä rakkautta. Ohjelman juontajana toimii Miia Nuutila

MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20.05.


Aku Hirviniemi lähtee taas matkaan! Aku ja 7 ihmettä -ohjelmasarjan kohteena tällä kertaa ovat omaleimaiset metropolit Tokio, Hongkong, Mexico City, Bangkok ja Las Vegas sekä omalaatuiset Havanna ja Reykjavik. 

Alkaa MTV3-kanavalla ti 11.10.


Enbuske, Veitola & Salminen tekee paluun jälleen syksyllä. Tunnin mittainen talk show rakentuu ajankohtaisten, kiinnostavien ja keskustelua herättäneiden henkilöiden haastatteluista, musiikkivieraita unohtamatta.  

Alkaa MTV3-kanavalla perjantaisin klo 21.


Sub – viihdettä ja puheenaiheita 

Subin katselu korostuu 10-44-vuotiaissa ja on loistava mediaympäristö aktivoida kuluttajia myös sosiaalisen median yhteisöissä.

Kotimaisia uutuuksia

Anita Rincon on nuori suomalainen kauneusalan yrittäjä, joka rakentaa sinnikkäästi uraansa kauneuden alalla New Yorkissa. Hän on lyönyt itsensä läpi Luz Lashes -luxusripsillä. Amerikan Anita -ohjelmassa seurataan Anitan uraunelmien kehitystä ja huulikiiltomalliston, ripsilanseerauksen ja kirjan julkaisutilaisuuksia. Anita osallistuu myös ensimmäisenä pohjoismaalaisena Miamin Fashion Weekeille uimapukumallistollaan.

Alkaa Subilla to 29.9.


Uutuussarjassa Exiä rannalla kahdeksan sinkkunaista ja -miestä lähtee viettämään elämänsä rantalomaa tarkoituksenaan tutustua muihin sinkkuihin ja löytää uusi rakkaus. Koko joukko kokee yllätyksen, kun myös vanhat rakkaudet ja exät saapuvat paikalle! He ovat joko hakemassa uutta mahdollisuutta entisen ihastuksensa kanssa tai puhtaalla kostoretkellä. Rantaloman päättyessä selviää, palaavatko exät takaisin yhteen vai muodostuuko lemmenlomalla uusia pareja. 

Subilla keskiviikkoisin klo 22.


Viikinkejä, leffoja ja arki-iltojen komediaa

Suositun Viikingit-sarjan neljännellä kaudellla ruudussa nähdään jälleen myös odotettua suomalaisvahvistusta. Peter Franzén (kuvassa) esittää sarjassa kuningas Harald Finehairea ja Jasper Pääkkönen astuu kuninkaan veljen Halfdan the Blackin saappaisiin.  


Maailmanlaajuisen supersuosion saavuttanut X Factor UK -ohjelma esitetään heti tuoreeltaan kaksi viikkoa brittiesityksen jälkeen Subilla. Kansainvälisiä artisteja etsivän suosikkiohjelman uudella kaudella nähdään X Factor -kilpailijana myös upeaääninen suomalainen Saara Aalto. Innokkaimmat katsojat voivat nähdä jaksot vain viikon viivellä MTV Katsomossa. 

Subilla lauantaisin ja sunnuntaisin klo 19.

Subilla nähdään huippuelokuvia parhaaseen katseluaikaan perjantantaista maanantaihin. Arki-iltojen komediaputkessa hauskuuttuvat Simpsonit ja Miehen puolikkaat


AVA - suuria tarinoita elämästä

Elämänläheinen ja raikas AVA profiloituu vahvasti naiskohderyhmään. 

Valtavan suosion saavuttanut, AVAn kaikkien aikojen katsotuin tv-sarja ja Venla-palkittu Ensitreffit alttarilla jatkuu uusin, kolmannen kauden jaksoin. Ohjelman uusiutunut asiantuntijakaarti julkistetaan myöhemmin.

AVAlla tiistaisin klo 21.


AVAn huippusuosittu dokumentaarinen ohjelmasarja Erilaiset perheet saa jatkoa! Sarjan toisella kaudella seurataan suomalaisia perheitä, joiden arki on erilaista tai parhaillaan käännekohdassa. Ohjelmaa juontaa Pipsa Hurmerinta.

Alkaa AVAlla to 13.10.


Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelmasarjan kolmas tuotantokausi nähdään myös AVAn syksyssä. Juontajana toimii kansainvälisesti menestynyt fitness-ammattilainen ja personal trainer Jenni Levävaara.

AVAlla keskiviikkoisin klo 21.


MTV Katsomossa uutta sisältöä ja uusia toiminnallisuuksia

MTV Katsomo uudistuu kesän aikana. Uudet toiminnallisuudet ja uusi käyttöliittymä parantavat käyttäjän henkilökohtaista kokemusta. Uutena sisältönä ovat C Moren elokuvat.

Tuttuun tapaan Katsomosta löytyy myös kattavasti ajankohtaisimmat ja suosituimmat MTV:n sisällöt, ajasta ja paikasta riippumatta: MTV:n kanavien huippuviihdettä, MTV Uutiset ja MTV Sportin huippu-urheilu.

Suomalaisten suosikkiurheilua

Euroopan parhaat jääkiekkoseurajoukkueet ottavat jälleen toisistaan mittaa Champions Hockey Leaguessa eli CHL:ssä 48 joukkueen voimin. Keväällä 2016 Oulun Kärpät eteni finaaliin - olisiko nyt  suomalaisjoukkueen vuoro juhlia mestaruutta? CHL:n lohkovaihe starttaa jo 18. elokuuta, ja Euroopan seuramestari on selvillä finaali-iltana 2. helmikuuta 2017. 


Ennätyspitkä 21 osakilpailun F1-kausi rullaa täysillä marraskuun loppuun asti. Formula 1 -kauden kaikki osakilpailut, aika-ajot ja vapaat harjoitukset nähdään MTV MAXilla suorina HD-lähetyksinä. Mukana menossa nähdään tutut tiimiläiset: Oskari Saari, Mika Salo, Toni Vilander, Emma Kimiläinen ja Tommi Pärmäkoski.
 


MTV mainostajalle

MTV:n tv-kanavat tavoittavat päivittäin keskimäärin 2,7 miljoonaa suomalaista, mikä on yli puoli miljoonaa enemmän kuin suurimman kilpailijan kanavat.* Tämän ansiosta voit olla varma, että tavoitat suomalaiset nopeasti ja tehokkaasti MTV:n kanavilla.

MTV tarjoaa Suomen vaikuttavimmat liikkuvan kuvan ratkaisut, niin televisiossa, digitaalisissa kanavissa kuin sosiaalisessa mediassa – juuri niissä kanavissa, joissa suomalaiset viihtyvät.

MTV:n ratkaisuissa yhdistyvät liikkuvan kuvan vaikuttavuus ja digitaalisen maailman kohdennettavuus ja mitattavuus.

Lisätietoa MTV:n syksyn ratkaisuista?

Kysy lisää alla olevalla lomakkeella tai asiakasvastaavaltasi

*Lähde: Finnpanel TV-mittaritutkimus, huhtikuu 2015-maaliskuu 2016, kaikki 4 vuotta täyttäneet suomalaiset. 

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme