Simpsonit tavoittaa nuoret aikuiset joka päivä – jopa 15 tuntia viikossa!


Simpsonit on Subin selkäranka ja merkittävä päivätavoittavuuden kehittäjä. Sarjaa seuraavat joka päivä nuoret kaupalliset TV:n ns. light userit. Toisin sanoen kohderyhmä, jota on kaupallisen TV:n kautta muutoin hyvin haastava tavoittaa.

Yhden aikamme ikonisimman animaation, Simpsoneiden uusimmat tuotantokaudet nähdään aina jatkossakin Subilla. Marraskuun alusta Simpsoneita tulee kanavalta peräti 15 tuntia viikossa – aina uusin jakso ensimmäisenä. Simpsoneiden koti on Subilla ollut jo vuodesta 2000. Kaikkien aikojen ensimmäinen Simpsonit-jakso nähdään lauantaina 11.11. klo 12.30 ja kaikki ensimmäisen tuotantokauden 13 jaksoa esitetään putkeen.  

Tänä syksynä on esitetty kautta 28 ja keväällä 2018 tullaan näkemään jo kauden 29. jaksoja.

Simpsonit on yhdysvaltalainen piirrossarja, jonka ensimmäinen jakso on esitetty Amerikassa vuonna 1989. Matt Groeningin luoma, Emmy-palkittu animaatiosarja. Simpsonit kommentoi värikkäästikin maailman tapahtumia, ohjelman keskiössä olevan amerikkalaisperheen, Simpsoneiden kautta. Sarja on oman genrensä pioneeri; vaikka kyseessä on piirretty, sillä on myös erittäin vahva aikuisyleisö.

Simpsonit tarjoaakin mainostajalle ainutlaatuisen kohderyhmän ja mediaympäristön – ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme