Some käy kuumana uutuksista

Subin kevään iso tapaus ja puheenaihe on huhtikuussa alkava supertähti David Hasselhoffin oma talk show! Keväässä nähdään paljon myös muita kotimaisia ohjelmia, tässä niistä esimakua.

David Hasselhoff show

David Hasselhoff Show on kevään iso puheenaihe! David Hasselhoff valloittaa helsinkiläisen studion ja kutsuu vieraakseen suuren joukon suomalaisia tähtiä.

Tuulitunneli

Seurapiirijulkkikset ja viihdemaailman tähtöset kommentoivat ajankohtaisia politiikan, talouden ja tieteen uutisia uudessa komediallisessa uutispaneelissa Tuulitunneli. Uutismaailma ei ole tämän ohjelman jälkeen enää entisellään...

Top Chef Suomi

Subin suosikkisarja Top Chef Suomi palaa ruutuun lähes täydellisen uudistuksen kokeneena – nyt kilpailumuotona on kaksintaistelu! Jokaisessa jaksossa kaksi arvostettua huippukokkia kisaa kolmessa taitoa ja tietoa vaativassa tehtävässä. Ohjelman juontaa Pipsa Hurmerinta.

Lisäksi vuosi starttaa huippusuositun Rakas, sinusta on tullut pullukka -sarjan uuden kauden myötä. 

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme