Sub-leffat kevät 2013

Sub on todellinen leffakanava. Se lisää katsojien iloksi merkittävästi leffatarjontaansa keväällä. Leffoja on tarjolla neljänä päivä viikossa. Maanantai- ja lauantaileffojen lisäksi leffoja nähdään myös perjantaisin ja sunnuntaisin. Luvassa on siis kunnon leffaputki yhdeksältä.

Poimintoja kevään tarjonnasta

ma 28.1. Lemony Snicketin surkeiden sattumusten sarja

Jim Carrey ja muut huippunäyttelijät panevat parastaan koko perheen huikeassa fantasiakomediassa, jossa kolme vauraan perheen lapsukaista jää orvoiksi vanhempien kuoltua tulipalossa. Sisarukset saavat kodin kaukaisen sukulaismiehen kreivi Olafin luota - mutta vähitellen heille alkaa selvitä, että ahnas ukko yrittää päästää heidät päiviltä...!

ma 25.2. Perhe on painajainen
ma 4.3. Painajainen perheessä

Hillittömässä hittikomediassa Ben Stiller esittää toheloa miessairaanhoitajaa Greg Fockeria, jonka pelottava velvollisuus on tavata ensimmäistä kertaa morsiamensa vanhemmat - painajaiseksi tilanteen muuttaa kaamea appiukko (Robert De Niro), jolla on omat keinonsa vävyn lannistamiseksi.

Perhe on painajainen -hittikomedian yhtä hillittömässä jatko-osassa Pamin vanhempien on aika tutustua mokailevan vävyehdokkaansa Gregin äitiin ja isään (Barbra Streisand ja Dustin Hoffman).

la 2.3. The Ring
la 9.3. The Ring 2

Japanilaisen menestystrillerin onnistuneesta amerikkalaisversiosta nähdään keväällä kaksi versiota.

ma 1.4. Harry Potter ja Azkabanin vankin
ma 8.4. Harry Potter ja Feeniksin kilta
ma 15.4. Harry Potter ja puoliverinen prinssi

Taattua fantasiaviihdettä ja henkeäsalpaavaa saagaa, joka uppoaa laajaan yleisöön.

Kultainen kompassi la 23.2. klo 21

Upeilla näyttelijöillä ja silmiä hivelevillä erikoisefekteillä lastattu fantasiaseikkailu rohkeasta Lyra-tytöstä, jonka sielu etsii vielä muotoaan. Kaupungin Akatemian hämärissä juonitellaan. Lyra saa tutkimusmatkaajasedältään Lordi Asrielilta (Daniel Craig) salaperäisen kultaisen kompassin, jonka pitäisi "kertoa totuus mutta vain jos sitä osaa käyttää oikein". Alkaa hurja matka pohjoiselle jäätikölle...

Ohjaaja: Chris Weitz, USA/Britannia 2007, 113'. Pääosissa mm: Dakota Blue Richards, Nicole Kidman ja Daniel Craig,

pe 26.4. alkaen Poliisiopisto 1-6

Suosittu toimintakomedia, jossa revitellään sydämen kyllyydestä. Todellista nauruterapiaa!

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme