Valve Media tuottaa jatkossa MTV:n erikoisratkaisut

MTV ja Valve Media ovat kesäkuussa sopineet järjestelystä, jossa MTV:n asiakkaille tehtävien erikoisratkaisujen tuotannot tuotetaan tulevaisuudessa Valve Mediassa. Aiemmin kyseinen toiminto oli osa MTV:n Next-yksikköä. Tämän järjestelyn myötä Valve Media on palkannut MTV:n tuottajat Pipsa Roivaisen ja Noa Nakain tuottajiksi.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että MTV ostaa kyseiset palvelut jatkossa Valve Medialta sen sijaan, että tuottajat ovat MTV:n palkkalistoilla. Asiakkaille tämä muutos ei vaikuta muuten kuin tuottajien sähköpostiosoitteiden (@valve.fi) muutoksena. Valve Median työtilat sijaitsevat Pöllölaaksossa ja tuottajat istuvat osana MTV:n tiimiä.

Valve Media on Valven ja MTV:n yhteisyritys, jossa MTV on vähemmistöomistajana. Se perustettiin vuonna 2014 toimimaan tuotantokumppanina MTV:n oman markkinoinnin ja uutisten tuotannossa. Myös MTV Next on siitä lähtien ostanut palveluita Valve Medialta, nyt yhteistyö siis tiivistyy.

Lisätiedot:

Jere Teutari, johtaja BtoB liiketoiminnot, 010 300 300

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme