Näin osallistut Hyvään hiillokseen!

Tule mukaan! Kehu kilpailijaasi ja seuraa keskustelua Twitterissä hastagilla #hyvähiillos.

Aivan erityista vahvuutta osoittaa kyky kehua kilpailijaansa. Kilpailija on taatusti tehnyt asioita, joita olet kadehtinut. Teot voivat liittyä yksittäiseen tuoteinnovaatiooon, markkinan luomiseen tai vaikkapa ansiokkaaseen henkilöstöön ja siitä huolehtimiseen. Jokaisesta toimijasta löytyy taatusti kehuttavaa!

On the Rocksin lavalle nousi keskiviikkoiltana 28.1. kilpailijapareja kehujen merkeissä. Hyvän hiilloksen ilta oli tilaisuus, jossa vastakkainasettelu sai uuden merkityksen. Hyvän hiilloksen ilta saa inspiraationsa roast-tapahtumista, mutta käänteisesti toteutettuna. Nyt eri alojen huiput, tunnetut vastaparit eivät kehuneet itseään tai firmansa tai edustamansa tahon aikaansaannoksia, päinvastoin. He kehuivat pahinta kilpakumppaniaan!

Pahinta kilpailijaansa kehumassa olivat Keskon viestintäjohtaja Merja Haverinen ja SOK:n markkinointijohtaja Veli-Pekka Ääri, KHL-joukkue Jokereiden hallituksen puheenjohtaja Harry Harkimo ja SM-Liigan toimitusjohtaja Kimmo Rannisto, Vasemmistonuorten puheenjohtaja Li Andersson ja Kokoomusnuorten puheenjohtaja Susanna Koski, EK:n johtaja  ja SAK:n työ- ja elinkeinojohtaja Matti Tukiainen sekä MTV:n toimitusjohtaja Heikki Rotko ja Sanoman kaupallinen johtaja Antti Järvinen. Illan juontavat Ali Jahangiri ja Mika Tommola. Näitä näkökulmia talouselämään, urheiluun ja kulttuuriin ei muualla kuule!

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme