Myyntiehdot MTV Tekstikanava 2014

Tekstikanavan mainosaikaa myydään tasapuolisesti kaikille mainostajille, mainos- ja mediatoimistoille ja muille yhteisöille nimettyjen asiakkaiden ja tuotteiden lukuun, jotka sitoutuvat noudattamaan yleisiä mainonnan periaatteita ja lainsäädäntöä ja MTV Oy:n myyntiehtoja.

Samassa osiossa esiintyvien kilpailijoiden näkyvyyttä ei rajoiteta, eikä se synnytä MTV Oy:lle korvausvelvollisuutta. Tekstikanavan ominaisuutena on mainospaikkojen rajallisuus eikä näin korvaavia mainospaikkoja tai siirtomahdollisuuksia ole.

Median ja asiakkaan välinen suhde on ehdottoman luottamuksellinen, eikä ennakkotietoja mahdollisista kilpailijoiden samanaikaisista kampanjoista ei luovuteta ulkopuolisille.

Takuu

Mikäli kampanja ei MTV:n teknisistä vioista johtuen näy lähetyksessä ennalta sovittua kampanja-aikaa, kampanjaa joko jatketaan kunnes sovittu kampanja-aika täyttyy, puuttuva aika hyvitetään asiakkaan seuraavassa kampanjassa tai asiakkaalle annetaan puuttuva aika saman hintaluokan sivustolla tai sivustoilla MTV Tekstikanavalla. MTV Oy ei hyvitä puuttuvaa kampanja-aikaa rahallisesti.

Vahvistetun kampanjan peruuttaminen

Asiakkaan peruuttaessa jo vahvistetun kampanjan, laskutamme takautuvasti liikaa myönnetyt alennukset. Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti joko asiakasvastaavalle tai suoraan tekstikanavalle. Kaikkien yli kuukauden mittaisten kampanjoiden irtisanomisaika on 1 kk.

Jos asiakas peruuttaa jo vahvistetun yksittäisen kampanjan myöhemmin kuin 7 vrk ennen sovittua esilläoloa, MTV Oy veloittaa puolet (50 %) laskutettavasta summasta.

Yhteistoimintapalkkio

Yhteistoimintapalkkio suoritetaan MTV Oy:n hyväksymille tahoille, jotka sitoutuvat noudattamaan MTV Oy:n myynti- ja toimitusehtoja ja joiden luottokelpoisuuden MTV Oy on hyväksynyt. Yhteistoimintapalkkio on 12-15 %.

Laskutus ja maksuehdot

Maksuehto on 14 päivää – 1% tai 30 päivää netto laskutuspäivästä lukien.

Viivästyskorkona käytetään laskutusajankohtana voimassa olevaa yleistä viivästyskorkoa. Laskutusta koskevat huomautukset on tehtävä kahdeksan (8) vuorokauden kuluessa laskun päiväyksestä

Alennusten laskeminen

Kampanjan bruttohinta
- yhteistoimintapalkkio tai ennakkolaskutusalennus
- asiakkaan yhteistyösopimusetu

= nettohinta

+ arvonlisävero (voimassa olevan alv % mukaisesti)

= verollinen nettohinta

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme