Myyntiehdot MTV Tekstikanava 2015

Tekstikanavan mainosaikaa myydään tasapuolisesti kaikille mainostajille, mainos- ja mediatoimistoille ja muille yhteisöille nimettyjen asiakkaiden ja tuotteiden lukuun, jotka sitoutuvat noudattamaan yleisiä mainonnan periaatteita ja lainsäädäntöä ja Rapido Media Oy:n myyntiehtoja. Rapido Media rajoittaa kuitenkin saman tuote/palvelukategorian mainostajien määrää kategoria kohtaisesti.

Samassa osiossa esiintyvien kilpailijoiden näkyvyyttä ei rajoiteta, eikä se synnytä Rapido Media Oy:lle korvausvelvollisuutta. Tekstikanavan ominaisuutena on mainospaikkojen rajallisuus eikä näin korvaavia mainospaikkoja tai siirtomahdollisuuksia ole.

Median ja asiakkaan välinen suhde on ehdottoman luottamuksellinen, eikä ennakkotietoja mahdollisista kilpailijoiden samanaikaisista kampanjoista luovuteta ulkopuolisille.

Mainosmateriaalit

Mainosmateriaalit tuottaa Rapidomedia Oy asiakkaan toiveiden mukaisesti, kuitenkin tekstikanavan rajoitteiden puitteissa. Materiaalitoiveet ja -esimerkit tulee toimittaa hyvissä ajoin Rapido Medialle, kuitenkin viimeistään 4 arkipäivää ennen kampanjan alkua.

Takuu

Mikäli kampanja ei MTV:n teknisistä vioista johtuen näy lähetyksessä ennalta sovittua kampanja-aikaa, kampanjaa joko jatketaan kunnes sovittu kampanja-aika täyttyy, puuttuva aika hyvitetään asiakkaan seuraavassa kampanjassa tai asiakkaalle annetaan puuttuva aika saman hintaluokan sivustolla tai sivustoilla MTV Tekstikanavalla. Rapido Media Oy ei hyvitä puuttuvaa kampanja-aikaa rahallisesti.

Vahvistetun kampanjan peruuttaminen

Asiakkaan peruuttaessa jo vahvistetun kampanjan, laskutamme takautuvasti liikaa myönnetyt alennukset. Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti. Kaikkien yli kuukauden mittaisten kampanjoiden irtisanomisaika on 1 kk.

Jos asiakas peruuttaa jo vahvistetun yksittäisen kampanjan myöhemmin kuin 14vrk ennen sovittua esilläoloa, Rapido Media Oy veloittaa puolet (50 %) laskutettavasta summasta.

Yhteistoimintapalkkio

Yhteistoimintapalkkio suoritetaan Rapido Media Oy:n hyväksymille tahoille, jotka sitoutuvat noudattamaan Rapido Media Oy:n myynti- ja toimitusehtoja ja joiden luottokelpoisuuden Rapido Media Oy on hyväksynyt. Yhteistoimintapalkkio on 12-15 %.

Laskutus ja maksuehdot

Maksuehto on 14 päivää netto laskutuspäivästä lukien.

Viivästyskorkona käytetään laskutusajankohtana voimassa olevaa yleistä viivästyskorkoa. Laskutusta koskevat huomautukset on tehtävä kahdeksan (8) vuorokauden kuluessa laskun päiväyksestä

Alennusten laskeminen

Kampanjan bruttohinta 
- mediatoimistoalennus (yhteistoimintapalkkio)
- asiakkaan yhteistyösopimusetu

= nettohinta

+ arvonlisävero (voimassa olevan alv % mukaisesti)

= verollinen nettohinta

 

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme