MTV:n tulospohjainen verkkomainonta

Tulospohjainen verkkomainonta perustuu mainosklikkeihin ja on hyvä vaihtoehto tehokkaaseen verkkoliikenteen ohjaamiseen.

Milloin kannattaa valita tulospohjainen mainonta?

Tulospohjainen mainonta soveltuu hyvin esimerkiksi verkkokaupoille, koska tavoitteena on saavuttaa mahdollisimman laadukasta liikennettä asiakkaan sivuille.

Kampanja laskutetaan ainoastaan toteumaan eli bruttoklikkeihin perustuen, eikä asiakkaan määrittelemää maksimibudjettia ei ylitetä. Yhteistyössä asiakas määrittelee budjetin sekä kampanja-ajan.

On hyvä muistaa, että tulospohjaisessa mainonnassa ei ole näyttö- tai klikkitakuuta, ja kampanjatulokset todennetaan MTV:n mainonnanhallintajärjestelmällä.

Mitä tulee huomioida tulospohjaisessa mainonnassa?

Tulospohjaisessa mainonnassa hyödynnämme mtv.fi:n laadukasta ja ajantasaista sisältöä. Koska tavoitteena on sekä sivusto- että aineisto-optimointien kautta saada asiakkaallemme hyviä tuloksia, ei yksittäiselle sivustolle tai mainosformaatille voi taata näkyvyyttä. Kohdennukset (esim. osio, alue, IP jne.) eivät ole mahdollisia tulospohjaisessa yhteistyössä.

Mikäli myös mobiili on tärkeässä roolissa, voidaan tulospohjaiseen kampanjaan liittää näkyvyys mobiilisivustollamme tai kampanja voidaan toteuttaa pelkästään mobiilissa.

Huomioithan, että tulospohjaisessa kampanjoinnissa:

  • Kampanjan kautta voi suoraan ostaa/tilata mainostajan tuotteen/palvelun
  • Aineistossa tulee olla esillä mainostajan nimi tai logo
  • Aineistojen tulee tulee olla aktivoivia, ts. selvä kehote ostaa/klikata

MTV pidättää oikeuden olla julkaisematta mainoksia, jotka eivät sen mielestä ole yhteistyön hengen mukaisia.

Aineisto-ohjeet tulospohjaiselle mainonnalle

 Tulospohjaisessa kampanjoinnissa tarvittavat mainosformaatit ovat: 

  • panoraama 980x120 px, 80 kt
  • jättiboksi 468x400 px, 80 kt
  • suurtaulu 160x600 px, 80 kt
  • mahdollinen mobiiliparaati 300x300 px, 50 kt

Mainostaja on velvollinen toimittamaan vähintään yhden aineiston / formaatti, mutta suosittelemme useamman aineistoin toimittamista tai mainosmateriaalien säännöllistä päivittämistä.

Kysy lisätietoja:

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme