MTV Juuri nyt uusiutui MTV Uutiset -sovellukseksi

MTV:n mobiilisovellus MTV Juuri nyt on päivitetty vastaamaan MTV:n uudistunutta ilmettä. Samalla sen nimi on muuttunut ja on nyt MTV Uutiset. Sovelluksen kautta voi seurata MTV:n korkealaatuista uutistuotantoa. Sovellusta on ladattu jo 500 000 kertaa.

MTV Uutiset -sovellus tarjoaa käyttäjälleen MTV:n monipuolisen uutistarjonnan ja mahdollisuuden pitää liikkuessakin aina uutishuone mukana. Sovelluksen uudistunut ulkoasu ja nimi liittävät sen osaksi marraskuussa uudistunutta MTV-kattobrändiä.

MTV Uutiset tukee iOS, Windows Phone - sekä Windows8 -käyttöjärjestelmiä. Sovellus on ladattavissa kyseisten käyttöjärjestelmien vastaavilta markkinapaikoilta maksutta.

Tulevan kehitystyön tavoitteena oppiva ja käyttäjänsä tunteva sovellus

MTV Uutiset -sovellusta tullaan ensi vuoden aikana kehittämään voimakkaasti. Kehitystyössä keskitytään nopeaan ja dynaamiseen uutistarjontaan, live-seurantoihin, korkealaatuisiin kuviin sekä paikallisuuden huomioimiseen.

Käyttäjille tuodaan uudenlaisia tapoja osallistua uutistapahtumiin niin kuvien, juttuvinkkien jakamisen kuin sosiaalisen mediankin kautta.

Sovellus pyrkii myös tarjoamaan käyttäjälle tätä kiinnostavia asioita, sillä kehitystyön tarkoituksena on saada aikaan oppiva ja käyttäjänsä tunteva sovellus.

Jo yli puoli miljoonaa latausta

MTV Uutiset -sovellusta (ent. MTV Juuri nyt) on ladattu yhteensä jo reilut 500.000 kertaa, ja sovelluksen aktiivikäyttö kasvaa tasaisesti. Kesäkuussa 2011 lanseeratun MTV3 Juuri nyt -sovelluksen suosio on tämän vuoden aikana kasvanut erittäin voimakkaasti ja viimeisen 11 kuukauden aikana latauksia on kertynyt yhteensä 250.000.

Mobiilista onkin lyhyessä ajassa muodostunut yksi MTV:n tärkeimmistä ja nopeimmin kasvavista medioista.

"Huomattava harppaus latausmäärissä on hyvin pitkälti Windows Phone -laitteiden ansiota. Panostamme yrityksenä mobiilistrategiaamme yhä vahvemmin, ja mobiili on meille erittäin merkittävä media. Kotimaiselle uutissovellukselle 500.000 latausta on merkittävä määrä, ja nopea kasvu latausluvuissa kertoo yleisön kiinnostuksesta toimiviin uutissovelluksiin", kertoo MTV:n verkkojohtaja Henrik Laine.

Lisätietoa mainostamisesta MTV Uutiset -sovelluksessa

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme