MTV3 Juuri nyt -sovellusta ladattu jo 400 000 kertaa

MTV3 Juuri Nyt

MTV3 Juuri nyt -uutissovelluksen suosio kasvaa nopeasti. Sovellusta on nyt ladattu 400 000 kertaa. Mobiilista onkin lyhyessä ajassa muodostunut yksi MTV MEDIAn tärkeimmistä ja nopeimmin kasvavista medioista. Suosion taustalta löytyy sisällön ohella myös käyttäjien suosima Windows Phone -alusta.

Maksuttoman MTV3 Juuri nyt -palvelun ideana on tarjota kuluttajien ulottuville tuoreimmat uutiset, urheilusisällöt ja viihdeuutiset niin tekstimuodossa kuin videoina. Sovelluksen suosio on kasvanut erityisesti uuden Windows Phone 8 -puhelimen myötä.

- Marraskuussa myyntiin tulleet Windows Phone 8 -puhelimet ovat luoneet merkittävää piikkiä latausmääriin, ja erityisesti jouluna sovelluksia ladattiin todella ripeällä tahdilla. Windows Phone 7 ja 8 –laitteiden osuus kokonaislatauksista on jo 25 prosenttia, kertoo MTV MEDIAn internetliiketoiminnasta vastaava verkkojohtaja Henrik Laine.

Mainosratkaisut monipuolisia

- MTV3 Juuri nyt -sovelluksen tarjoamat mainosmahdollisuudet ovat monipuoliset. Mainostaja pystyy hyödyntämään kattavasti älypuhelinten ominaisuuksia, ja mainos saadaan reagoimaan esimerkiksi puhelimen ravistelemiseen. Mainoksissa voidaan hyödyntää niin liikkuvaa kuvaa, ääntä, kosketusta, soitto-ominaisuutta, kalenterimerkintää kuin lokaatiotakin, kertoo tuotepäällikkö Emma Halmekoski MTV MEDIAn mediamyynnistä.

- MTV3 Juuri nyt -sovelluksen suurin käyttäjäryhmä on yli 30-vuotiaat hyvin toimeentulevat miehet (70 % käyttäjistä), ja naisten osuus kasvaa jatkuvasti, täsmentää Halmekoski.

MTV3 Juuri nyt -sovellus on tehty iPhone, iPad ja Nokian Meego-, Symbian-, Windows Phone- ja Windows 8 -tablettien käyttöjärjestelmää tukeville laitteille. Sovelluksen käyttöjakauma eri käyttöjärjestelmien kesken mukailee Suomen mobiililaitekantaa laitteissa, joihin applikaatio on saatavilla.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme