Gigantti: "Huomattava myynnin kasvu"

Gigantti

"Gigantin jääkiekkoyhteis­työ­kampanja oli iso ja pitkä kokonaisuus, jonka suurimmat aktiviteetit ajoittuivat MM-kisojen ympärille. Kampanjassamme oli vahvasti mukana televisiomainonta, suorajakelu, myymäläaktiviteetit sekä näkyvyys itse kisapaikalla Hartwall-areenalla", kertoo Gigantti Oy:n markkinointipäällikkö Niko Sandström ja jatkaa:

"Television avulla saavutetaan suuri näkyvyys ja sen avulla mahdollistetaan monimuotoiset ja monipuoliset kampanjat. Gigantin jääkiekkoyhteistyössä saavutetut kontaktit ovat huomattavat."

"Saimme yhteistyöllä huomattavan myynnin kasvun verrattuna yleensä hiljaisempaan kevätkauteen. Samoin Gigantin tunnettuus kasvoi jääkiekkokampanjan aikana. Saimme sekä kuluttajilta että henkilökunnalta erittäin positiivista palautetta yhteistyöstä", Sandström toteaa tyytyväisenä.

"Yhteistyö MTV3:n kanssa on aina toiminut hyvin, ja erityisen hyvin se toimi jääkiekkoyhteistyön osalta. Toivottavasti yhteistyö jatkuu sellaisena myös tulevaisuudessa", Sandström summaa.

Lue lisää

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme