Katkomainonta MM-jääkiekossa 2013

Toukokuun tavoittavimmat sekunnit myydään nyt

Haluatko mukaan Suomen suurimman urheilutapahtuman mainoskatkoille? Tutustu vuoden 2013 katkomainontapaketteihin ja kysy lisää myynnistämme.

Jääkiekon MM-kisat on koko Suomen kansan rakastama tapahtuma, joka vuodesta toiseen muuttaa kodit ympäri maan kolmeksi viikoksi kisakatsomoiksi. Parhaimmillaan MM-kiekko voi saavuttaa 90 % katseluosuuden kaikesta TV:n katsomisesta.

Mainostamalla jääkiekon MM-otteluiden mainoskatkoilla asiakas pääsee osaksi ainutkertaista urheilutapahtumaa. Jääkiekon MM-kisojen otteluerien sisäiset mainoskatkot eli niin sanotut Power Break -katkot myydään erikoisratkaisuina.

Power break -mainoskatko keskellä peliä

MM-kiekko-otteluissa on kuusi teknistä aikalisää, joiden aikana jäältä poistetaan irtolumi. Katkon aikana peli on pysähdyksissä 70 sekuntia. Nämä mainoskatkot kantavat nimeä Power Break.

Power Break on mainostajalle ainutlaatuinen mediaympäristö. Lyhyt katko keskellä ottelutapahtumia takaa valtavan yleisön ja laadullisesti voimakkaan katseluhetken.

Katkot alkavat aina seuraavasta pelikatkosta, kun pelikello ohittaa 7 ja 14 minuutin rajapyykin. Jäähyn sattuessa katko siirtyy jäähyn verran eteenpäin.

Power Break - katkolla voidaan näyttää 45 sekuntia mainontaa. Mainosten pituudelle ei ole rajoitteita - taktinen 5 sekunnin tarjous tai 45 sekunnin tarina eli koko katkon haltuunotto sekä kaikki spottipituudet 5 sekunnin portaikolla ovat mahdollisia. Normaalit spottipituuskertoimet ovat käytössä myös Power Breakissa.

Power Break -tuotteen sisältämä mainosaika jakautuu yhdeksään MTV3-kanavalla esitettävään MM-otteluun. Ottelut ovat pääosin Suomen otteluita (7-9 ottelua).

Kontaktitakuu myönnetään kohderyhmissä joko 25-54-vuotiaat tai miehet 25-54-vuotiaat asiakkaan valinnan mukaan. Mikäli luvattu kontaktitakuu ei täyty valittujen pelien aikana, ajetaan takuuesityksiä MTV3:n ohjelmistossa mainostajan haluamana aikana. Kontaktitakuu myönnetään vähintään kolme Power Break -katkoa ostavalle mainostajalle.

MTV3 sijoittelee kampanjat asiakkaan ja mediatoimiston puolesta kapasiteetin sallimissa puitteissa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Finaalin ja välierien katsojamäärien oleellisesti muuttuessa hinnat pysyvät ennallaan.

Lisätietoja Power Break -kampanjoista saat myynnistämme.

Toimi heti: Toukokuun tavoittavimmat sekunnit myydään nyt!

MM-kisojen Power Break -mainoskatkot myydään varausjärjestyksessä. Jotta MTV Oy voi taata merkittäville jääkiekon yhteistyökumppaneille toimialahygienian ottelulähetyksissä, on myyntiehtoihin varattu mahdollisuus rajoittaa myyntiä tietyille toimialoille.

Jääkiekon yhteistyökumppanuuksien vuoksi ottelulähetysten Power Break -katkoilta poissuljetut toimialat ovat:

• Kodintekniikkaketjut

• Teleoperaattorit

Jääkiekon MM-kisat 2013 pähkinänkuoressa:

  • MTV3-kanavalla televisioidaan 12 ottelua, joihin myydään mainontaa.
  • Maksullisilla MTV3 MAX -kanavilla televisioidaan kaikki kisojen 64 ottelua ilman mainoskatkoja.
  • Valtakunnallista mainontaa Power Break mainoskatkoille myydään yhdeksään otteluun.
  • Alueellista mainontaa Power Break mainoskatkoille myydään kolmeen otteluun.
  • Yhdessä ottelulähetyksessä on kuusi Power Break -mainoskatkoa.
  • Yhden Power Break -katkon kaupallinen aika on 45 sekuntia.
  • Jääkiekon MM-kisojen tv-lähetykset AVA:lla ja MTV3:lla tavoittivat 3,4 miljoonaa suomalaista keväällä 2012.

Lisätiedot:

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme