Laita tarinasi liikkeelle MTV:n liikkuvan kuvan ratkaisuilla

MTV on mediayhtiö, joka luo liikkuvan kuvan voimalla Suomen suurimmat ilmiöt televisioon, verkkoon ja sosiaaliseen mediaan. MTV:n ratkaisuissa yhdistyvät liikkuvan kuvan vaikuttavuus ja digitaalisen maailman kohdennettavuus ja mitattavuus.

Haluatko kuulla lisää MTV:n ratkaisuista?


Videossa nähtyjä asiakkaimme kampanjoita:

Case Jobilla

Sosiaalisen Subin ratkaisu toi Jobilla-työpaikkaportaalin sivustolle ennätysmäärän kävijöitä. 

Case Suomen Nettikirpputorit Oy

Vähänkäytetty.fi-verkkokauppa lanseerattiin alkuvuodesta 2016 tv- ja digikampanjalla MTV:n kanavilla. Kampanjan tehokkuudesta kertoo se, että sivustolle siirtyi televisiokampanjan suunnitellusta kohderyhmästä yli 7 %.

Case Adlibris

"Ohjelmayhteistyö ja split screen -ratkaisu Miehitetty-ohjelmassa on nostanut Jo Nesbön kirjojen myyntiä melkein 13 %." - Marjut Määttä, markkinointipäällikkö, Adlibris.

Case Läkerol

"Läkerol-karkkipastillien kampanjassa tavoiteltiin uuden toukokuussa 2015 lanseeratun karkkipastillikonseptin tunnettuuden ja penetraation kasvua. Kampanjan tulokset olivat todella hyvät. Myynti kehittyi hienosti ja tekemämme kampanja-analyysin perusteella valituista kanavista TV toimi hyvin erityisesti 15-24-vuotiaiden keskuudessa." - Anna Peutavaara, tuotepäällikkö, Cloetta.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme