Mainosta MTV:n jääkiekkoilmiöissä

MTV esittää Suomen katsotuimmat jääkiekkolähetykset toukokuussa! Ole mukana suomalaisten suosikki-ilmiössä valtakunnallisella tai alueellisella yhteistyöllä. 

Jääkiekon MM-kisat 2018 - räätälöityjä yhteistyöratkaisuja jokaiselle

Jääkiekon MM-kisat saavat koko Suomen kiekkohuumaan. Vuosittaiset kisat ovat odotetusti Suomen suosituin urheilusisältö. Vuoden 2018 kisat pelataan 4. – 20.5.2018 Tanskassa. MTV:llä on Jääkiekon MM-kisojen esitysoikeudet vuoteen 2023 asti.

Jääkiekon MM-kisat tarjoavat markkinoijille ainutlaatuisen mediaympäristön, joka mahdollistaa myös pidempiaikaisen, vuosittain toistuvan näkyvyyden.

MM-jääkiekon yhteistyökumppanuuksien ja promootioiden lisäksi jääkiekkolähetyksiin voi ostaa katkomainontaa valtakunnallisesti ja alueellisesti.

Kiekko-otteluiden teknisten aikalisien aikana, 2 kertaa jokaisessa erässä, käynnistyvät 45-sekuntiset Power Break -mainoskatkot. Power Break on mainostajalle ainutlaatuinen mediaympäristö ja lyhyt katko keskellä ottelutapahtumia takaa valtavan yleisön sekä laadullisesti voimakkaan katseluhetken. Power Break -katkoilla on rajoitettu saatavuus.

MM-jääkiekko tarjoaa ratkaisuja pienestä suurempaan: yhteistyön laajuus ja hinnat vaihtelevat muutamasta tuhannesta eurosta aina kokonaisvaltaiseen Presenting Partner -kumppanuuteen asti.

Mikä ratkaisu sopisi juuri sinun yrityksesi tarpeisiin?


Jääkiekon MM-kisat 2017 pähkinänkuoressa

MTV:n tv-kanavat, MTV.fi ja MTV Katsomo

  • Jääkiekon MM-kisoja seurasi MTV:n kanavilta kaikkiaan lähes 4 miljoonaa suomalaista
  • Suomen otteluiden keskikatsojamäärä oli 1,2 miljoonaa.
  • Videoilla 1,4 miljoona mainosrahoitteista käynnistyskertaa (MTV Katsomo, MTV.fi ja MTV Videoverkosto)
  • 6 miljoonaa artikkeleiden lukukertaa ja 1,3 miljoonaa eri selainta MTV.fi/MM2017

Sosiaalinen media

  • MTV Jääkiekon Twitter-tilillä oli peräti 2,4 miljoona näyttökertaa
  • MTV Jääkiekon tavoittavuus Facebookissa 1,8 miljoonaa käyttäjää ja huimat 870 000 reaktiota

Katsojalukujen lähde: Finnpanel Oy, TV-mittaritutkimus. Tavoittavuus = vähintään kolme minuuttia yhtäjaksoista katselua.

Haluatko kuulla lisää yhteistyöstä MTV:n jääkiekkosisällöissä?


Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme