Ohjelmayhteistyö hiihtolajeissa

Ohjelmayhteistyö on erinomainen medianäkyvyyden muoto, kun mainostaja haluaa pitkäaikaista näkyvyyttä ja vaikuttaa tehokkaasti mielikuviin ja tunnettuuteen.

Yhteistyön sisältö räätälöidään asiakaskohtaisesti, mutta usein sisältää useita mediaelementtejä kuten:

  • ohjelmayhteistyötunnisteet
  • logonäkyvyys ennakkotrailereissa ja ohjelmien yhteydessä
  • katkomainontaa
  • display-mainontaa
  • sisältöbrändin hyödyntämismahdollisuus omissa markkinointitoimenpiteissä

Ohjelmayhteistyön tasot hiihtolajeissa

Hiihtolajien ohjelmayhteistyö on moniulotteinen sisältökokonaisuus, joka runsaan TV-näkyvyyden lisäksi näkyy vahvasti myös MTV3.fin sisällöissä.

"Ohjelmayhteistyö hiihtolajeissa tarjoaa vahvan kokonaisuuden, jonka avulla mainostaja saa massiivisen näkyvyyden lokakuusta maaliskuulle", MTV3:n urheilun tuotepäällikkö Juho Ukkonen lupaa.

Presenting Partner saa hallitsevimman näkyvyyden läpi hiihtokauden. Pääyhteistyökumppanipaikkoja on yhteensä kolme ja lisäksi kullekin hiihtolajille kaksi lajikumppanuutta.

Sopisiko näkyvyys Suomen katsotuimmissa hiihtolajeissa sinun brändillesi? Kysy lisää tai tuotepäällikkö Juho Ukkoselta: soita 010 300 5912 tai lähetä sähköpostia.

Lue lisää hiihtolajeista

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme