MTV Videoverkosto kasvaa ja kehittyy

MSN, City Digital ja Fonecta ovat MTV Videoverkoston uusia kumppaneita. Ensimmäisenä teemakohdennuksena MTV Videoverkostoon tuodaan urheilu.

MTV Videoverkosto laajenee uusilla kumppaneilla, kun MSN, City Digital ja Fonecta liittyvät kehittyvään verkostoon mukaan. Tämän myötä MTV Videoverkostossa on yhteensä 10 kumppania.

”Alkuvuodesta lanseerattu MTV Videoverkoston kysyntä on ylittänyt odotuksemme. Uusien kumppaneiden myötä vastaamme yhä vahvemmin markkinan tarpeeseen ja tarjoamme laadukkaita turvallisia ja kotimaisia mediaympäristöjä videomainonnan alustaksi”, kertoo tuotepäällikkö Tapio Haaja MTV:ltä.

Mainontaa MTV Videoverkostossa voi jatkossa kohdentaa myös sisältöteemojen mukaan, ja ensimmäinen teemakohdennus on urheilu.

”Urheilu-teema sisältää erittäin laadukkaat MTV:n ja Urheilulehden urheilusisällöt. Kun lähes koko toukokuun pelataan jääkiekon MM-kisoja, ei tätä parempaa videoinventaaria löydy Suomesta!”, painottaa Haaja.

Kysy lisätietoja alla olevalla lomakkeella tai varaa kampanjasi suoraan: digisuunnittelu@mtv.fi.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme