Ohjelmayhteistyö Katsomon kotimaisissa nettisarjoissa

Kesällä net only -sarjat rokkaavat! Net only -sarjojen jaksot ovat lyhyempiä, intensiivisempiä ja nopeasti kulutettavia. Net onlyt profiloituvat tyypillisesti alle 30-vuotiaisiin.

Kesällä 2012 Viidakon tähtösten vain verkkoon tehty spin-off Aurinkorannan tähtöset nousi koko Katsomon kolmanneksi suosituimmaksi sisällöksi. Myös Salkkarien spin-off Tuuliranta, joka esitettiin viime kesänä uusintana, pääsi myös kymmenen suosituimman sisällön joukkoon. Mobiilikäytön hurjan kasvun myötä tulevat molemmat kesän uutuudet varmasti olemaan kesän TOP 5 ohjelmissa.

Aurinkorannan tähtöset - vain Subin netissä ja Katsomossa

Aurinkorannan tähtöset

Viime kesänä huikeat 700 000 käynnistystä kerännyt Aurinkorannan tähtöset saa jatkoa Subin netissä ja Katsomossa. Luvassa on suuria tunteita ja takuuvarmaa viihdettä, kun Viidakon tähtöset -sarjasta tutuksi tulleet Niko Saarinen, Nina Hämäläinen, ja Katri Sorsa tapaavat toisensa taas. Kolmen vahvan persoonan kohdatessa on luvassa sekä kyyneleitä että koomisia tilanteita. Konflikteilta ei voida välttyä kun tähtöset yrittävät selviytyä viikon ajan sekä keskenään saman katon alla että ulkomaailman kanssa.

Salatut Elämät -nettisarja Katsomossa: Young Man, Cash Man

Katsomo net only

Pihlajakadun nuoret ovat pääosassa Katsomon 20-osaisessa draamasarjassa. Jaksot ovat edellisen Tuuliranta-nettidraaman tapaan tiiviitä ja tapahtumarikkaita. 15-vuotias Tale Taalasmaa haluaa rahaa, mainetta ja naisia. Hän unelmoi mopoautosta, joka on hänen ymmärryksen mukaan keskeinen avain onneen. Tale saa helpolta kuulostavan tienestipaikan hotellin online-bloggaajana. Kaverinsa Janne Haukkalan avulla hän pyrkii saaman kaiken ja enemmän.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme