AVAn teemakuukausi on näyttävä yhteistyöratkaisu - maaliskuussa on juhlittu muotia ja kauneutta Stockmannilla

Stockmann on ollut maaliskuun ajan AVAn teemakuukauden kumppanina. Teemakuukausi on AVAn uusi yhteistyöratkaisu, jossa kumppanin kohderyhmälle tarjotaan kiinnostavia sisältöjä ja aktivointeja kuukauden ajan, valittuun teemaan liittyen. 

Maaliskuussa on vietetty kauneuden ja muodin juhlaa AVAlla ja Stockmannilla. Kuukauden aikana AVAn tv-kanavalla, MTV Katsomossa ja somessa on nähty teemaan sopivaa, asiakkaalle tuotettua lyhytsisältöä, jonka ympärille on tehty kaupallisia juontoja ja some-postauksia. Stockmannilla kuvatuissa sisällöissä pääosassa ovat AVAn kanavahostit Jenna, Nicole ja Petra sekä Stockmannin omat muodin ja kauneuden asiantuntijat.

Teemakuukauden 1. viikolla tutustuttiin kevätmeikin saloihin, toisella viikolla taas kevätmuotiin. Kolmannella viikolla pyörähdetään kevätmuotinäytöksessä ja kuun viimeisellä viikolla opetellaan kevätkampausten niksit.


AVAn some-kanavilla nostetaan aktiivisesti yhteistyötä, ja kuluttajakisat ovat keränneet hienosti osallistuja.

 

Lyhytsisältöjen lisäksi Stockmann on näkynyt AVA-kanavan kauneus- ja muotiohjelmien yhteydessä Split screen -näkyvyydellä, jossa on kerrottu viikoittain vaihtuvista kanta-asiakastarjouksista.

”AVAn teemakuukausi on on loistava ratkaisu kaikille brändeille ja mainostaja-asiakkaille, jotka haluavat pitkäaikaista monimediallista näkyvyyttä kaupallisesti kiinnostavassa naisprofiilissa, laadukkaan ja monipuolisen sisältömarkkinoinnin keinoin”, tiivistää AVAn tuotteistuksesta vastaava tuotepäällikkö Ulla Grönfors.

Haluatko kuulla lisää AVAn teemakuukaudesta?

 

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme