BB Syke on uusi Second Screen -palvelu

Sosiaalinen tv tutuksi osa 2

Big Brotherin uudistunut mobiilisivusto BB Syke on aito 2nd Screen -palvelu, jonka avulla kävijä pääsee osallistumaan Big Brotherin tv-lähetyksiin uudella tavalla, keskustelemaan toisten katsojien kanssa ja jakamaan videoklippejä BB-ohjelmista.

Yhteistyökumppani mukana BB Syke -palvelussa

Vivus.fi tarjoaa Katsojan valinta -äänestyksen BB Syke -palvelussa.

Julkkis Big Brotherin pääyhteistyökumppaneista Vivus.fi on mukana BB Syke -palvelussa tarjoamalla Katsojan valinta -äänestyksen, johon pääsee osallistumaan ainoastaan BB Sykkeen kautta suorien tv-lähetysten aikana. Katsojan valinta vaikuttaa suoraan talon tapahtumiin ja kertoo katsojien mielipiteitä.

BB Sykkeessä voi myös kätevästi seurata vilkasta Twitter-keskustelua talon tapahtumista ja asukkaista sekä osallistua itse keskusteluun. Ohjelman aloitusiltana 3.9. lähetettiin #bbsuomi-hashtagilla jopa yli 21 000 twiittiä!

Jaa parhaat BB-hetket sosiaalisesa mediassa

BB Syke tarjoaa mahdollisudeen jakaa tv-lähetyksestä bongatun mielenkiintoisen hetken sosiaalisessa mediassa. Jaa tv-hetki -napilla voi jakaa Twitterissä ja Facebookissa 30 sekuntin pituisia pätkiä Big Brotherista kätevästi ohjelman aikana.

Kävijä voi myös selailla muiden jakamia klippejä ja jakaa niitä eteenpäin. Jaa tv-hetki -toiminto on tehty yhdessä Tellyon kanssa.

Surffaa BB Sykkeeseen kännykälläsi

BB Sykkeestä löytyy myös perinteiseen tapaan BB-uutiset, videoklipit, kuvagalleriat, tiedot asukkaista, häätöäänestysohjeet sekä linkin mobiili-Katsomon BB 24/7-palveluun.

Osaksi BB Sykettä pääsee surffaamalla älylaitteella osoitteeseen sub.fi/bbsyke.

Palvelu toimii uusimmilla älylaitteilla (iOS5 ja uudemmat käyttöjärjestelmät, Android 2.3 ja uudemmat käyttöjärjestelmät ja WindowsPhone 7.5 ja uudemmat käyttöjärjestelmät).

Osallistu, vaikuta, keskustele, jaa – ole osa BB Sykettä!

Lue lisää

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme