Koko Suomi leipoo

MTV3 tuo maailman suosituimman leivontaohjelman Suomeen

Koko Suomi leipoo on uusi, raikas ja hyväntuulinen leivontaohjelma, jossa 12 intohimoista amatöörileipuria kilpailee erilaisten leivontatehtävien parissa.

Koko Suomi leipoo tiistaisin klo 20.05 alkaen 24.9. MTV3-kanavalla

Ohjelman jokaisessa jaksossa kilpailijat saavat tehtäväkseen kaksi erilaista leivontatehtävää, jotka haastavat kilpailijat niin makeissa kuin suolaisissakin leivontaan liittyvissä tehtävissä. Uuneissa valmistuu kakkuja, piiraita, pikkuleipiä, pullaa ja leipää, joita maistelevat ja arvioivat kaksi alan arvostettua huippuleipuria.

Ohjelman juontajana toimii Anne Kukkohovi, ja tuomareina alansa ykkösnimet: Mika Parviainen on Suomen vanhimman konditorian, Ekbergin, kondiittori ja Sami Granroth puolestaan on menestyksekkään Kakkugallerian perustaja ja omistaja.

Ohjelmassa kolme pääyhteistyökumppania

Ohjelman pääkumppaneina ovat Topi-Kalustaja Oy Topi-Keittiökalusteilla, OBH Nordica Finland Oy Hercules-yleiskoneella, muilla keittiön pienkoneilla sekä keitto- ja paistoastioilla, Martinex Oy Iloleipuri-tuotesarjalla sekä sisältöyhteistyökumppanina Suomen Sokeri Oy Dansukker sokereilla ja siirapeilla.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme