Saarioinen kokeilee uutta Putous-yhteistyössä

Saarioinen on yksi tämän syksyn Putous-ohjelman pääyhteistyökumppaneista. Monipuolisella ja uutta kokeilevalla yhteistyöllä lanseerataan uudet Pizza Piccolo -tuotteet sekä vahvistetaan Saarioisten brändiä.

”Saarioisten koko perheen suosikkituotteet ja Putous suosittuna perheohjelmana sopivat erinomaisesti yhteen. Yhteistyö on loistava tapa tuoda brändiämme esiin uusilla tavoilla ja uskon sen olevan kuluttajillekin kiinnostava lisä perinteisen mainonnan rinnalle”, taustoittaa Katriina Virtanen Saarioisilta.

”Tavoitteena on tuoda Saarioista lähemmäs kuluttajia tarjoamalla heille kiinnostavaa sisältöä ohjelmaan liittyen ja osallistamalla heitä luomaan omaa sisältöä. Toisena tavoitteena on tukea uusien, helposti kädestä syötävien pikkupizzojen eli Pizza Piccoloiden lanseerausta”, sanoo Virtanen.

”Yhteistyössä tartutaan Putous-ilmiöön niin tv:ssä kuin verkossakin monipuolisesti ja uutta kokeillen. Esimerkiksi näemme kolmessa eri lähetyksessä Saarioisten live-tv-mainokset, joista kerromme myöhemmin lisää”, kertoo ohjelman tuotepäällikkö Freja Rekola MTV:ltä ja jatkaa:

”Saarioisten ohjelmayhteistyötunnisteissa kuullaan sketsihahmoja ja juontaja Heikki Paasosta. Kotikatsomot voivat osallistua lähetykseen mobiilituuletuksella, ja lisäksi Saarioinen raportoi sosiaalisessa mediassa Putouksen kulisseista."

Annika Väisänen mediatoimisto Caratista lisää: ”Haluamme integroida monipuolisesti eri kanavat ja tarjota kuluttajille ohjelmaan liittyvää sisältöä ihan uudenlaisin keinoin verrattuna perinteiseen ja yleiseen ohjelmayhteistyömalliin."

Mitä odotuksia yhteistyölle on?

”Odotan aktiivista säpinää somessa ja uusia ohjelman myötä herääviä ilmiöitä. Odotan myös innolla, miten ohjelman yhteydessä tekemämme täysin uudenlainen mainonta toimii”, Virtanen lisää.

”Olemme etsineet Saarioisille erilaisia yhteistyömahdollisuuksia, jotka tukevat bränditavoitteita mahdollisimman luontevasti yllätyksellisillä elementeillä höystettyinä. Näimme Suomen suosituimmassa tv-ohjelmassa Putouksessa mahdollisuuden ja nyt odotammekin näkevämme iloista menoa niin tv:ssä kuin sosiaalisessa mediassa seuraavien kuukausien aikana”, summaa Väisänen.

Putous alkaa MTV3-kanavalla la 11.10. klo 19.30.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme