Subin uutuussarjassa kokeillaan pikakatkoja

Lyhyet, vain minuutin pituiset mainoskatkot nähdään Subilla 24.2. alkaen uuden Limitless-sarjan yhteydessä.

Sub jatkaa edelläkävijänä uudenlaisten, rohkeiden ja tehokkaaksi todettujen mainosratkaisujen, kuten esimerkiksi Sosiaalinen Sub, tarjoajana. 

Seuraamme MTV:llä aktiivisesti onnistumisia kansainvälisiltä TV-markkinoilta, ja olemmekin tuomassa nyt mainostajillemme uudenlaisen katkomainostuotteen.

Lanseeraamme 24.2. alkaen ensimmäistä kertaa Suomen TV-markkinoilla erikoislyhyet mainoskatkot, pikakatkot, jotka ovat max. yhden minuutin pituisia totutun kolmen minuutin sijaan. MTV3-kanavan Saturday Nigh Live -ohjelmassa nähdyt pikakatkot ovat suunniteltu vain ohjelmayhteistyökumppaneille, mutta Subin pikakatkot ovat kaikkien mainostajien käytettävissä.  

Subin lyhyet mainoskatkot tuodaan markkinoille uuden Limitless -sarjan yhteydessä, joka on viime syksyn puhutuimpia ja katsotuimpia jenkkidraamoja. Sarja tullaan esittämään muutenkin erityisellä tavalla, kaksi jaksoa putkeen, minkä uskomme palvelevan pikakatkojen ohella yleisönsä katselutottumuksia. 

Tutkittu: Lyhyet mainoskatkot tehostavat mainosviestin muistamista

Pikakatkojen toimivuudesta on tutkimustuloksia mm. Espanjasta Publiespañalta, jonka mukaan mainonnan muistaminen oli jopa 42 % korkeampaa kuin heidän normaalipituisilla mainoskatkoillaan (Lähde: Egta).

Pikakatkoilla minimoidaan katkoeroosio sekä sitoutetaan ohjelmayleisö entistä vahvemmin yhteisen katselukokemuksen äärellä. Katsojia tiedotetaan uudenlaisista katkoista muun muassa Subin some-kanavissa, ja mainoskatkojen totuttua määrä ei kasvateta. Sub tulee hyödyntämään Publiespañan tavoin myös kustomoituja katkotunnisteita. 

Haluatko lähteä mukaan ensimmäisten joukossa testaamaan lyhyiden mainoskatkojen tehokkuutta brändisi kanssa?

Pääset mukaan helposti: buukkaamalla kampanjasi ohjelman mainoskatkolle normaalilla ohjelmaostotavalla vsop-alennukset huomioiden.

Miten saan kampajani pikakatkoille?

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme