Mainostaminen MTV.fissä

Lähes kaksi miljoonaa eri käyttäjää viikossa tavoittavan MTV.fin ratkaisuvalikko on monipuolinen. Lue lisää, miksi MTV.fissä kannattaa mainostaa.

MTV.fi tarjoaa laadukkaat verkkomainonnan kontaktit

MTV.fi-sivuston vahva etu on mainostajan näkökulmasta ns. inscreen-mainosnäytöt. Mainostaja maksaa siis vain selaimella näkyvistä mainosnäytöistä. Inscreen-mainosnäytöt ovat tutkitusti parantaneet kampanjoiden klikkiprosentteja ja näyttöaikoja merkittävästi.

Mainonnan tekninen kohdentaminen avaa täysin uusia mahdollisuuksia mainosviestien personointiin. MTV.fi-sivustolta kerätyn yleisödatan pohjalta kohdennetuissa kampanjoissa on keskimäärin parempi klikkausprosentti ja näyttöaika kuin kohdentamattomissa kampanjoissa. Kohdennusmahdollisuuksia on lukuisia.

Myös kampanjan luovalla ratkaisulla ja sen sopivuudella on iso merkitys kohderyhmään.

Turvallinen ja kiinnostava mediaympäristö

MTV.fi takaa laadukkaan, turvallisen ja kotimaisen mediaympäristön verkkokampanjoillesi. MTV.fi rakentuu kiinnostavan sisältöjen ympärille: viihdettä ja MTV:n isot ilmiöt, uutisia, urheilua ja kattavasti lifestyle-sisältöjä.

MTV.fi on suomalaisten mediapäättäjien mielestä kiinnostavin verkkomedia (TNS Gallup, Online Advertising 2012).

MTV.fin ratkaisut

Bannerimainonta

MTV.fin bannerimainonnalla on aina inscreen-näyttötakuu, eli maksat vain selaimella näkyvistä mainosnäytöistä. Yleisödataan pohjautuvat kohdennusratkaisut ja erikoismainosmuodot tehostavat kampanjan toimivuutta.

Videomainonta

MTV tarjoaa valmiita konseptoituja, liikkuvan kuvan mainosratkaisuja - myös mobiiliin. Valmiit ratkaisupohjat tekevät mainoksen teknisen toteuttamisen yksinkertaiseksi ja samat erikoisratkaisut toimivat useimmilla kotimaisilla verkkosivustoilla.

Sisältöyhteistyötä

Sisältöyhteistyöllä tavoitetaan kohderyhmät tehokkaammin ja syvällisemmin kuin display-mainonnalla. Kohderyhmää aktivoidaan ja puhuttellaan esimerkiksi kilpailuilla, testeillä, sosiaalisen median aktivoinneilla.

Alueellinen verkkomainonta

Verkkokampanjat MTV.fissä, m.mtv.fi -mobiilisivustolla ja MTV Katsomossa on mahdollista kohdistaa paikallisesti.

Kysy lisää MTV:n verkkoratkaisuista

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme