MTV.fi teki kaikkien aikojen kävijäennätyksensä

MTV.fi saavutti viime viikolla (vko 19/2014) kaikkien aikojen kävijänennätyksen yli 2,3 miljoonalla eri viikkokävijällään. Kasvua edelliseen viikkoon kertyi lähes 20 prosenttia. Eri selaimia palvelussa oli yhteensä 2,97 miljoonaa*.

MTV.fin kaikkien aikojen ennätysviikko oli monen tekijän summa. Kovinta kasvua oli erityisesti Katsomossa ja Sport-osioissa, mutta myös uutiset, viihde ja lifestyle kiinnostivat kävijöitä aiempia viikkoja enemmän.

Kovan uutisviikon lisäksi MTV.fin kävijämäärään kasvuun vaikutti Euroviisut, Formula 1 Espanjan GP sekä jääkiekon MM-kisat.

”MTV.fin kävijämäärät ovat olleet hyvässä kasvussa tänä vuonna. Alkuvuoden aikana palvelussamme on ollut keskimäärin 1,9 miljoonaa eri viikkokävijää ja kasvua viime vuoden vastaavaan aikaan on kertynyt seitsemän prosenttia, kertoo verkkojohtaja Henrik Laine.

”Tällä hetkellä nopeinta kasvu on mobiilissa. Sen pariin käyttäjiä houkuttelee palveluiden saatavuus uusissa päätelaitteissa”, Laine jatkaa.

Myös MTV Katsomossa huippulukuja

Myös netti-tv-palvelu MTV Katsomossa viime viikko oli vilkas. Palvelussa oli yli 460 000 eri kävijää ja lähes kolme miljoonaa videokäynnistystä, joista peräti miljoona käynnistystä tehtiin mobiililaitteilla.

Tietokoneilla Katsomossa katsottiin viime viikolla 457 000 tuntia ohjelmia, mikä vastaa lähes tunnin keskimääräistä katselua kävijää kohden.

Tänä keväänä julkaistut MTV Katsomon iPad-, iPhone-, Windows Phone 8 ja Android-sovellukset ovat saavuttaneet hyvin lyhyessä ajassa 200 000 latauksen rajapyykin.

Lue lisää:

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme