MTV.fin ennätyksellinen toukokuu

Jääkiekon MM-kisat isoin sisältöveturi

Toukokuu oli kävijämäärien valossa MTV.fin historian ylivoimaisesti paras kuukausi. MTV.fi tavoitti toukokuun viikkoina keskimäärin noin 2,2 miljoonaa eri kävijää, kun kaikkiaan kolmella viikolla ylitettiin huima 2,3 miljoonan raja.

MTV.fin kävijämääräkeskiarvo nousi peräti 15 % huhtikuusta. Kumulatiivisesti (tammi-touko) MTV.fi on kasvanut 10 % viime vuodesta.

”Desktop- ja mobiilikävijämäärien reippaasta kasvusta hyötyvät myös mainostajat. Monen verkkokampanjan tavoitteena on nettopeiton nopea kasvattaminen ja nyt MTV.fi pystyy palvelemaan entistä paremmin myös näissä tavoitteissa", toteaa MTV:n digitaalisista mainosratkaisuista vastaava Pasi Raassina ja jatkaa:

"Itse uskon, että pystymme isoilla jääkiekon MM-kisojen tyyppisillä ilmiöillä luomaan myös kävijäuskollisuutta. Odotan, että merkittävä osa MTV:n netin toukokuun aikana löytäneistä ns. uusista kävijöistä jää sivuston säännöllisiksi viikkokäyttäjiksi."

Jääkiekon MM-kisat isoin sisältöveturi

Isoista sisällöistä MTV.fi:n toukokuun ehdoton veturi oli jääkiekon MM-kisat, ja MTV.fin Urheilu-osiossa tehtiin uusia ennätyksiä. Myös MTV Katsomo oli vahvassa kasvussa huhtikuuhun nähden, pitkälti myös jääkiekon ansiosta.

Lifestyle-osiossa tehtailtiin niin ikään ennätyksiä, kun viikolla 19 julkaistu Mikä Suomen kunta olet? -testi osoittautui huikeaksi nettihitiksi.

Ennätyksiä myös MTV Katsomon puolella

MTV Katsomon mainosrahoitteisten käynnistystenkin osalta toukokuu oli ennätyksellinen. Kaikkiaan käynnistyksiä tehtiin yhteensä 13,2 miljoonaa, näistä jo 41 % (5,5 milj.) oli mobiilikäynnistyksiä, eli tälle trendille ei näy loppua.

Videokäynnistysten määrä nousi selvästi niin huhtikuusta (+10 %) kuin viime vuoden toukokuustakin (+37 %). Kumulatiivisesti (tammi-toukokuu) käynnistysmäärä (55 milj.) on nyt 12 % viime vuotta edellä.

Ennätyksellisen toukokuun taustalla on luonnollisesti jääkiekon MM-kisojen videosisältö ja muun laadukkaan ja monipuolisen sisällön (Salatut elämät, Emmerdale, Viidakon tähtöset, Duudsonit tuli taloon) vahva tuki.

Lähteet: TNS Metrix, ComScore Dax

Lue lisää:

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme