Sisältöyhteistyö MTV.fissä

Sisältömarkkinointi tarkoittaa kuluttajientarpeiden pohjalta tehtyä sisältöä, joka hyödyttää, huvittaa tai tuottaa elämyksiä kohderyhmälle.

Sisältömarkkinoinnin ja sisältöyhteistyön tarkoituksena on sitouttaa olemassa olevia asiakkaita tai hankkia uutta asiakaspintaa. Siksi kohderyhmän ymmärtäminen sisällön vastaanottajana on keskeistä.

Sisältöyhteistyö MTV.fissä

Sisältöyhteistyöllä tavoitetaan kohderyhmät tehokkaammin ja syvällisemmin kuin display-mainonnalla. Sisältöyhteistyö mahdollistaa kohderyhmän aktivoimisen ja puhuttelemisen esimnerkiksi kilpailuilla, testeillä, sosiaalisen median aktivoinneilla.

MTV.fin sisältöyhteistyö tarjoaa 

  • suuret ja kohdennetut yleisöt
  • valmiit verkkoratkaisut ja alustat
  • sisällöntuotannon
  • suunnitellut prosessit ja raportoinnin

Sisältöyhteistyön ratkaisut MTV.fissä

Teemasivustot

Miljoonayleisöjen MTV.fi:ssä tavoitat kohderyhmäsi kiinnostavimmilla sisällöillä.

Aktivoi ja puhuta kohderyhmääsi! Teemasivustolla kuluttaja viettää aikaa brändätyssä ympäristössä.

MTV.fi sisältötiimi vastaa teemasisällön tuottamisesta ja päivittämisestä koko yhteistyökauden ajan.

MTV antaa kävijämäärätakuun sivustolle. Saat kuukausittain mitattua tietoa siitä, millaiset kuluttajat ovat lukeneet sisältöjä ja mikä heitä on kiinnostanut sekä muista avainluvuista.


Testiryhmät

Testiryhmässä mainostaja antaa tuotteitaan tai palveluitaan MTV.fi käyttäjien kokeiltavaksi. Testiryhmäläiset kertovat käyttökokemuksesta muille MTV.fi netin käyttäjille.

Kilpailut

MTV.fin osioissa, kuten Viihde, Lifestyle tai Keventäjät voidaan toteuttaa kilpailuja yhteistyössä mainostajan kanssa. Kilpailuiden avulla mainostajalla on mahdollisuus kerätä itselleen omaa sähköistä suoramarkkinointirekisteriä.

Avainsana-kampanjat

Avainsana-kampanja Lifestyle-osiossa on kevyt, helppo ja vaivaton sisältötekemisen malli. Käytännössä kampanjassa kohdistetaan displaymainontaa täsmällisesti tietyn aihepiiriin artikkeleihin. Avainsana-kampanja on hyvä tuki monimedialliselle kokonaisuudelle ja pidemmässä tekemisessä.

Kysy lisää!

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme