Videokulutus MTV.fi-sivustolla kovassa kasvussa

MTV.fi-sivuston videokulutus on kasvanut viimeisten kuukausien aikana ennätyksellisesti: huhtikuussa kulutus oli lähes 200 % suurempaa kuin viime vuonna vastaavana ajankohtana. Kaiken kaikkiaan MTV.fissä käynnistetään viikoittain jo yli kaksi miljoonaa videota.

​​​​​​​

Videonkulutusta tuetaan aktiivisesti

MTV.fin videokulutuksen kasvun taustalla on videotuotannon nopeuttaminen ja kehittäminen päivittäisessä uutistuotannossa. Myös MTV.fin käyttöliittymää kehitetään tukemaan videokulutusta. Tavoitteena on, että jokaisen artikkelin yhteyteen nostetaan still-kuvan sijaan aiheeseen liittyvä video. Suurin osa sivustolla kulutetusta videosta on lyhyttä, noin 1-3 minuutin pituista sisältöä. Desktop-päätelaitteissa käytössä on äänetön autoplay.

Videon kaksi kivijalkaa: MTV.fi ja MTV Katsomo

MTV:n digitaalisen videon kokonaistavoittavuus rakentuu yhä voimakkaammin kahden kivijalan päälle. MTV.fi täydentää erinomaisesti tänä vuonna yli 30 % kasvussa olevaa MTV Katsomo -palvelua. Näiden kahden tavoittavan digitaalisen palvelun avulla MTV:llä on mahdollisuus tarjota yhä kattavampia videomainonnan kokonaisratkaisuja yhteistyökumppaneille.

MTV.fin videovarantoa voi ostaa myös ohjelmallisesti

MTV.fin videovaranto on ostettavissa takuunäyttökampanjoiden lisäksi luonnollisesti myös ohjelmallisesti osana MTV Short -videotuotetta. Ohjelmallinen ostaminen onnistuu avoimen huutokaupan lisäksi myös diileillä. Hyvän katselukokemuksen varmistamiseksi preroll-mainoksien pituus on rajoitettu lyhyessä videosisällössä 20 sekuntiin.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme