Videomainonnan mahdollisuudet

MTV Katsomo on MTV:llä videomainonnan koti, mutta myös MTV.fissä ja m.mtv.fi-sivustolla pystyy hyödyntämään monipuolisesti liikkuvan kuvan ratkaisuja. Lue lisää!

Miksi liikkuvan kuvan mainontaa?

Liikkuvan kuvan katselu niin MTV:n verkkopalveluissa kuin yleisestikin kasvaa jatkuvasti, eikä loppua tälle kehitykselle ole näköpiirissä.

Ilmiön kasvua tukee niin päätelaitteiden määrän kasvu, sisältötarjonnan laajentuminen kuin myös katselun helpottuminen entisestään, muun muassa uusien sovellusten myötä.

Video- tai liikkuvan kuvan mainonnassa yhdistyvät sekä tv-mainonnasta tuttu tunnevaikuttaminen että verkkomainonnan aktivoiva vaikutus, ja se tekee videomainonnasta erittäin tehokasta.

Videomainonta MTV.fissä

MTV tarjoaa valmiita konseptoituja, liikkuvan kuvan mainosratkaisuja. Valmiit ratkaisupohjat tekevät mainoksen teknisen toteuttamisen yksinkertaiseksi ja samat erikoisratkaisut toimivat useimmilla kotimaisilla verkkosivustoilla.

Mainoskonseptien käyttäminen auttaa myös mainonnan tehon mittaamisessa, sillä esimerkiksi videoiden katselumäärät ovat hyviä toimivuuden mittareita.

Esimerkiksi seuraavissa MTV.fin mainosratkaisuissa hyödynnetään liikkuvaa kuvaa: Open door, 3D Paraati ja Avaussivu.

Liikkuva kuva mobiilimainonnassa

Videosisältöjen katselu kasvaa etenkin mobiililaitteissa. Mobiili on vahvasti läsnä kuluttajan arjessa ja mukana ostopäätösten tekemisessä. Liikkuvan kuvan ratkaisulla kuten Click2Video herätät huomiota ja aktivoit kuluttajaa 

Haluatko kuulla lisää videomainonnasta?

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme