Mainosta Oulun alueella

Tee kauppaa maan seuratuimpien ilmiöiden yhteydessä! MTV:n tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kasvattaa yrityksesi tunnettuutta ja tehdä tuloksellista mainontaa myös paikallisesti. Aluemainonnassa voit hyödyntää MTV3-kanavaa, MTV.fi-verkkosivustoa ja mobiilia sekä MTV Katsomoa. 

Oulun alueella on 243 000 yli 10-vuotiasta asukasta. Tavoita heidät MTV:n medioilla paikallisesti ajasta ja paikasta riippumatta.

Lataa alla olevalla lomakkeella paikallisen mainonnan tietopaketti vuodelle 2018 ja saat kootusti lisätietoa MTV:n aluemainonnan ratkaisuista: 

Lataa paikallisen mainonnan ABC

Miksi kokeilla paikallista tv-mainontaa? 

Televisio on ylivoimainen kiinnostuksen herättäjä ja kustannustehokas media kohderyhmäsi tavoittamiseen.

Paikallinen tv-mainonta on tehokkaampaa kuin printtimainonta. Sen avulla saat tuplasti suuremman huomioarvon ja moninkertaisen määrän kontakteja. Samalla rahalla.

Miksi kokeilla paikallista verkkomainontaa?

Verkkomainonnalla syvennät suhdetta kohderyhmääsi ja helpotat ostamista. MTV:n verkkomedioissa saat viesti läpi tehokkaasti mainostamalla MTV.fi:ssä, MTV Katsomossa tai mobiilitse. Mainonta kohdistetaan MTV:n verkkopalveluissa MTV3-kanavan näkyvyysalueiden mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

MTV Oulun aluemyynti

Päivi Sipola

Päivi Sipola
asiakkuusryhmän päällikkö
Pohjois-Suomi
puh. 010 300 5297
email: paivi.sipola@mtv.fi


Annika Anttila


Annika Anttila
asiakkuuspäällikkö
Pohjois-Suomi
puh. 010 300 7804
email: annika.anttila@mtv.fi

Virpi Brand


Virpi Böing
myyntiassistentti
puh. 010 300 7407
virpi.boing@mtv.fi


MTV Oy
Kirkkokatu 19, 4.krs
90100 Oulu

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme