Mainosta Pohjois-Savon alueella

Tee kauppaa maan seuratuimpien ilmiöiden yhteydessä! MTV:n tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kasvattaa yrityksesi tunnettuutta ja tehdä tuloksellista mainontaa myös paikallisesti. Aluemainonnassa voit hyödyntää MTV3-kanavaa, MTV.fi-verkkosivustoa ja mobiilia sekä MTV Katsomoa. 

Pohjois-Savon alueella on 250 000 yli 10-vuotiasta asukasta. Tavoita heidät MTV:n medioilla paikallisesti ajasta ja paikasta riippumatta.


Lataa alla olevalla lomakkeella paikallisen mainonnan tietopaketti vuodelle 2018 ja saat kootusti lisätietoa MTV:n aluemainonnan ratkaisuista: 

Lataa paikallisen mainonnan ABC

Miksi kokeilla paikallista tv-mainontaa?

Televisio on ylivoimainen kiinnostuksen herättäjä ja kustannustehokas media kohderyhmäsi tavoittamiseen.

Paikallinen tv-mainonta on tehokkaampaa kuin printtimainonta. Sen avulla saat tuplasti suuremman huomioarvon ja moninkertaisen määrän kontakteja. Samalla rahalla.

Miksi kokeilla paikallista verkkomainontaa?

Verkkomainonnalla syvennät suhdetta kohderyhmääsi ja helpotat ostamista. MTV:n verkkomedioissa saat viesti läpi tehokkaasti mainostamalla MTV.fi:ssä, MTV Katsomossa tai mobiilitse. Mainonta kohdistetaan MTV:n verkkopalveluissa MTV3-kanavan näkyvyysalueiden mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

MTV Pohjois-Savon aluemyynti

Jenna Huttunen, asiakkuuspäällikkö, MTV Pohjois-Savo

 Jenna Huttunen
asiakkuuspäällikkö
puh. 010 300 7816
email: jenna.huttunen@mtv.fi


sami saarelainen

Sami Saarelainen

asiakkuusryhmän päällikkö, Itä-Suomi
puh. 010 300 7048
email: sami.saarelainen@mtv.fi


Käyntiosoite:
MTV Oy
Microkatu 1, M-rak.
70210 Kuopio

Postiosoite:
MTV Oy
PL 1199
70211 KUOPIO

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme