Kuukauden parhaat sekunnit kansi

KPS marraskuu 2013: Hartwall Jaffa - Sylvian joululaulu

ETUSIVU

Marraskuu 2013

Katsomo-video ei ole saatavilla

SYLVIAN JOULULAULU

Hartwall Jaffa

”Hienosti rakennettu ja koskettava filmi, joka pysäytti katsomaan. Hyväntuulisuus, suomalaisuus ja rauhallinen tunnelma välittyvät sympaattisen hedelmäperheen rehellisestä joulun toivotuksesta.”

Mainostaja

HARTWALL

Markkinointipäällikkö

LEENA KOSKINEN

Tuotepäällikkö

KARITA TAURA

Mainostoimisto

SEK & GREY

Asiakkuusjohtaja

ANITA KARTTUNEN

RAMI BJÖRKBERG

Projektipäällikkö

PIA DAHLMAN

KRISTA JÄÄSKÖ

AD

VILLE GRANROTH

Copy

SAMI KORJUS

Tuotantoyhtiö

FRONT DESK

Vastaava tuottaja

MERJA METSÄVAARA-MILDH

Tuotantopäällikkö

NOORA KARHUNEN

Tuotantoassistentti

JOANNA SULONEN

Tuotantoyhtiö

ANIMA BOUTIQUE

Ohjaaja

ELIZA JÄPPINEN

Animaattori

KIIRA KALLIOMÄKI

LAURA JÄÄSKELÄINEN

Kompositointi

JYRI PIENINIEMI

HELI ELLIS

Linjatuottaja

MARTTI SIRKKOLA

Tuottaja

JARI LÄHTEINEN

Äänisuunnittelu

JURI SEPPÄ / HUMINA OY

Mediatoimisto

DAGMAR OY

Asiakkuuspäällikkö

LAURA RATIA

Media Planner

KRISTA ALVAREZ

Strategic Planner

OUTI HÄMÄLÄINEN

Raati

ENNI SALOVAARA

Activeark JWT

LEENA KUISMA

Dagmar

MATTI SIUKKOLA

MBE

TAUSTAT

MARRASKUU

Katsomo-video ei ole saatavilla

SYLVIAN JOULULAULU

Hartwall Jaffa

Hartwall Jaffan joulukampanjalla halutaan välittää jouluntunnelmaa ja kertoa, että aito ja oikea joulu tulee Suomesta. Hartwall Jaffan mainosfilmi ”Sylvian joululaulu” valittiin marraskuun Kuukauden Parhaat Sekunnit -kilpailun voittajaksi.

Raadin perustelut: ”Hienosti rakennettu ja koskettava filmi, joka pysäytti katsomaan. Hyväntuulisuus, suomalaisuus ja rauhallinen tunnelma välittyvät sympaattisen hedelmäperheen rehellisestä joulun toivotuksesta.”

Kampanjan suunnittelu on aloitettu jo yli vuosi sitten. ”Joulukampanjalla lähdettiin tavoittelemaan laajaa yleisöä. Suunnittelijamme lähtivät briiffin mukaan miettimään, mitkä asiat liittyvät erityisesti suomalaiseen jouluun. Perinteiset suomalaiset joululaulut kuuluvat vahvasti suomalaiseen joulun viettoon ja niihin liittyy ainutlaatuinen herkkyys ja tunnelma. Kaikki tunnistavat ne ja niihin liittyy ainutlaatuisia muistoja”, tuotepäällikkö Karita Taura Hartwallilta kertoo.

Raadin herkistänyt filmi on saanut paljon positiivista palautetta myös kuluttajilta. ”Valtava palautemäärä on yllättänyt todella positiivisesti. Kampanja onkin onnistunut siinä, mitä lähdimme tavoittelemaan, sillä se on vedonnut tunteisiin ja saanut suomalaiset ihastumaan Hartwall Jaffan sympaattisiin hedelmähahmoihin.”

”Joulukampanjamme on ollut kokonaisuudessaan hyvin onnistunut ja se on huomattu hyvin eri kanavissa. Lisäksi olemme iloisia, että voimme osana kampanjaa kerätä varoja Uuden Lastensairaalan rakentamiseen.”

”Aika näyttää tekevätkö Hartwall Jaffan hedelmähahmot vielä encoren estradille”, jatkaa Taura. ”Hartwall Jaffa on kaikkien suomalaisten rakastama virvoitusjuoma. Television roolina on ollut tavoittaa Jaffan laaja kohderyhmä, herättää tunteita ja rakentaa Hartwall Jaffa brändiä.”

Katso Kuukauden Parhaat Sekunnit MTV3-kanavalla pe 20.12. klo 22.35 ja Subilla la 21.12. klo 16.25. Seuraava Kuukauden Parhaat Sekunnit julkistetaan 23.1.2014.

SHORTLISTA

MARRASKUU

Paulig Manifesto Heritage (suomen- ja ruotsinkielinen versio)

Mainostaja

Oy Gustav Paulig Ab

Mainostoimisto

SEK & GREY

Tuotantoyhtiö

Meditation

Perustelut

Brändi on tuotu lähelle. Historia ja tuote ihanasti esillä. Tyylikäs upeasti tehty filmi. Kunniamaininta ruotsin kielellä tehdystä spotista.

SPEK - Pelastus

Mainostaja

Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö

Mainostoimisto

Folk Finland

Tuotantoyhtiö

Brink Helsinki

Perustelut

Asian ytimessä. Osuva käsikirjoitus. Vakava aihe osattu tuoda hienosti esille. Huomiota herättävä mainos yksinkertaisella toteutuksella.

SUOMILEFFA

Mainostaja

Veikkaus Oy

Mainostoimisto

TBWA Helsinki

Tuotantoyhtiö

Toast Post Production Oy

Perustelut

Hyvät näyttelijät. Nerokas kohtaus elokuvasta. Idea on loistava, mutta ajatus saattaa mennä ohi, jos elokuvaa ei tunne jo ennestään. Toiveena lisää vastaavanlaista mainontaa, joka tehdään yhdessä suomalaisen elokuvan kanssa.

Hartwall Jaffa - No onkos tullut kesä

Mainostaja

Hartwall

Mainostoimisto

SEK & GREY

Tuotantoyhtiö

FRONT DESK

Tuotantoyhtiö

ANIMA BOUTIQUE

Perustelut

Raikas, iloinen Jaffan näköinen spotti.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme