Asiakasvirtaa ympäri vuoden

Jyväskylän Konesaha kampanjoi MTV3:lla säännöllisesti

Jyväskylän Konesaha myy metsä- ja puutarhakoneita sesonkien mukaisesti läpi vuoden ja tekee vuosi toisensa perään hyvin kauppaa säännöllisen tv-mainonnan siivittämänä.

”Olemme mainostaneet Maikkarilla säännöllisesti useamman vuoden, oikeastaan jo vuosikymmenien ajan, toteaa yrittäjä Heikki Ojala, Jyväskylän Konesaha Ky:stä.

Kauppa käy hyvin ympäri vuoden

"Tuomme pitkin vuotta sesonkien mukaisia tuotteita muutaman viikon kampanjoina ruutuun."

"Olemme saaneet paikallisen tv-mainonnan myötä lukusia uusia asiakkaita ja tunnettuutemme on kasvanut. Usein myös asiakkaat ottavat puheeksi sen, että ovat huomanneet meidät televisiosta.”

"Säännönmukainen näkyvyys ruudussa on tuonut meidät tunnetuksi, mikä näkyy myös tasaisena myyntinä ympäri vuoden."

"Hyödynnämme myös tv-mainoksen äänimaailmaa radiomainoksissamme. Molemmista medioista kokemuksemme ovat erittäin myönteiset."

Asiakkaille tutuksi televisiosta

"Meille on tärkeää hyvä ja laadukas asiakaspalvelu. Haluan itse yrittäjänä pistää omaa persoonaani peliin ja tulla alueen ihmisille tutuksi, minkä vuoksi myös itse esiinnyn mainoksissamme aika ajoin. Mielestäni televisiossa pystymme paremmin erottumaan alan muista toimijoista", toteaa Ojala lopuksi.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme