Kuopion Tapetti ja Väri

Kuopion Tapetti ja Väri on kuopiolainen perheyritys ja pintamateriaalien erikoisliike, joka panostaa asiakaspalveluun.

Yrityksen tavoitteena oli lähteä kasvattamaan tunnettuutta ja myyntiä Pohjois-Savon markkina-alueella kilpailulla toimialalla.

"Yksityispuolen asiakkaat, etenkin 25-54-vuotiaat, on meille tärkeä kohderyhmä. TV-mainonnalla saamme puhuteltua kuluttajien lisäksi myös alan ammattilaisia," toteaa Mika.

"Haluamme tehdä markkinointia, joka muistuttaa olemassa-olostamme säännöllisesti. Tämän vuoksi olemme tehneet paikallista tv-mainontaamme MTV3-kanavalla koko kevään 2014. Imagollisen mainonnan rinnalla teemme taktista tarjousmainontaa."

Yhteistyössä on voimaa

"Olemme erittäin tyytyväisiä mainontamme tuloksiin. Yhteistyö MTV:n kanssa on ollut helppoa ja menestyksellistä. Kampanjoinnin ansiosta yrityksemme tunnettuus on kasvanut reilusti ja yksityispuolen myynti noussut noin 20%. Myös yrityksemme uskottavuus ja brändimielikuva ovat parantuneet asiakkaidemme keskuudessa. Jatkamme varmasti yhteistyötä MTV:n kanssa myös loppuvuonna.”

"Yhteistyökumppanimme mainonnassa ja mainostuotannoissa on Mainostoimisto Sinari, jonka toimintaan olemme myös olleet erittäin tyytyväisiä", toteaa Mika lopuksi.


MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot