MT3.fi lomahaku tuo Apollomatkoille matkustajavirtaa

Suomessa kaksi vuotta matkanjärjestäjänä toimineen Apollomatkojen suurin haaste on yrityksen tunnettuuden kasvattaminen. Sen tärkeimpänä tavoitteena on päästä lyhyellä aikajänteellä Suomen johtavien matkanjärjestäjien joukkoon.

Verkon rooli matkaa suunnitteleville on merkittävä, siksi yhteistyö MTV3.fin matkailuosiossa on Apollomatkoille luonteva vaihtoehto.

Kesästä 2011 alkaen on Apollomatkat ollut MTV3.fin lomahaku–palvelun yksi yhteistyökumppaneista, ja kokemukset ovat olleet hyviä.

Netissä pääsemme lähemmäksi asiakkaan ostopäätöstä

"Se, että meidän tarjontamme tulee lomahaku-palvelussa näkyviin samalle viivalle tutuimpien toimijoiden rinnalla, on meille iso etu. Pääsemme tärkeässä harkintavaiheessa vaikuttamaan kuluttajien ostopäätökseen ja luotettavuutemme kasvaa Maikkarin näkyvyyden kautta", kertoo Web Manager Antti Ellonen Apollomatkoilta.

MTV3.fin lomahaku kasvattanut myyntiä selkeästi

"Kyllä MTV3.fin lomahaku -palvelu on tuonut meille selkeästi lisää asiakkaita ja myös keskiostostemme koko on kasvanut", toteaa Ellonen ja jatkaa: "Lomahaku on osa asiakkaan ostopäätös-prosessia ja sitä kautta myös tunnettuutemme kasvaa mukavasti."

"Toki netin rinnalla myös muut mediat ovat markkinointimixissä mukana. Etenkin sähköiset mediat ovat meille tärkeitä, koska matkailumarkkinointi on vahvojen mielikuvien ja tunteiden välittämistä. Televisio ja verkko mahdollistavat tehokkaan jakelun ja brändin vahvan visualisoinnin."

"Asiakkaana arvostamme myös sitä, että voimme kokeilla uusia mainosmuotoja verkossa", toteaa Ellonen.

MTV3.fin matkailuosiossa käy viikoittain noin 70 000 eri kävijää. Matkailusivuston suosio on kasvanut suuresti, vuoden aikana sivuston kävijämäärät ovat kasvaneet 50 %. Lomahaku on yksi MTV3.fi Matkailun suosituimmista osioista.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme