Vetrean paikallinen rekrykampanja onnistui yli tavoitteiden

Monipuolisia terveyspalveluja tarjoava Vetrea Terveys Oy etsi palvelukseensa sataa uutta hoitoalan ammattilaista. Kolme viikkoa kestänyt alueellinen mainoskampanja päämedianaan MTV3 toi huikeat tulokset. Vetrea Terveys Oy sai yli 800 työhakemusta.

Vetrea Terveys Oy

Vetrea Terveys Oy on Itä-Suomen alueen suurin ja valtakunnallisesti viidenneksi suurin hoiva-alan yritys. Yritys tarjoaa laaja-alaisesti hoiva-alan palveluita kuten terveys- ja kuntoutuspalveluita sekä hoiva-asumista.

Hoiva-alan murros vaatii uutta suuntaa markkinointiin

Timo Juurakko, Vetrea Terveys Oy

"Hoiva-alan dynamiikka on murroksessa. Perinteisesti kunnat ja muut julkisyhteisöt ovat ostaneet hoivapalvelut ja valinneet palveluntuottajat, mutta nyt ollaan menossa palvelusetelimarkkinaan, jossa asiakas valitsee itse hankintapaikan. Tämä tilanne vaatii markkinoinnin uudelleen suuntaamista alusta alkaen", kertoo Vetrea Terveys Oy:n toimitusjohtaja Timo Juurakko.

"Meillä tärkein tavoite on tunnettuuden kasvattaminen. Haluamme erottautua kilpailijoistamme kotimaisuudella, raikkaudella ja laadukkailla palveluilla", Juurakko jatkaa.

Tavoitteena sata uutta ammattilaista palvelukseen

Vetrea Terveys Oy:n markkinointikampanjan tavoitteena oli löytää sata uutta hoitoalan ammattilaista kolmeen uuteen palveluasumisyksikköön. Kolme viikkoa kestäneen kampanjan päämediana käytettiin MTV3-kanavaa paikallisesti. Tukitoimina markkinoinnissa käytettiin muun muassa hoiva-alan rekry-nettisivustoja, ilmoituksia aluelehdissä sekä vierailuja erilaisissa alan infotilaisuuksissa ja oppilaitoksissa.

Tulokset ylittyivät moninkertaisesti

"Kampanja oli erittäin onnistunut, sillä saimme yli 800 työhakemusta alan henkilöstöpulasta huolimatta. Rekrytointi markkinoinnin pääteemana oli kilpailijoihin nähden poikkeava ja rohkea lähestymistapa. Loistava tulos kertoo sekä tv:n voimasta että Vetrean haluttavuudesta työnantajana", kertoo Juurakko.

Lue lisää

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme