Puheiden aika on ohi

Vuosi vaihtui ja tammikuiseen tapaan lukuisat uudet ohjelmat starttasivat ruudussa. Myös Sub toi osansa uutuuksista katsojille. Top Chefin uudet kilpailijat, uusi puuseppä Uolevi NurmiSuomen kaameimmassa kämpässäsekä täysin uudenlaisella idealla yllättäneet Duudsonit aloittivat Subin vuoden 2012.

Varmasti moni teistä on huomannut, miten alkuvuosi on lähtenyt liikkeelle. Viime vuoden ongelmista ei ole tietoakaan ja ainakin yksi asia on varmaa. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Uuden strategian siivittämänä kanavan katselu on palannut viime vuoden notkahduksen jälkeen omalle paikalleen ja olemme saaneet kasvatettua osuutta alkuvuonna 13 %. Tästä kiitos kuuluu koko sisältöpuolen jengille, jotka ovat jaksaneet miettiä oikeanlaista sisältöä oikeisiin paikkoihin ja kestäneet haastamistani ja ennen kaikkea kyseenalaistamistani tiettyjen vanhojen tapojen osalta.

Viime keväästä oppineena olemme panostaneet kotimaiseen sisältöön huomattavasti enemmän. Isoja sisältöjä riittää myös loppukevääseen. Voinkin ylpeänä todeta, ettei lähellekään kaikkea ole vielä nähty.

Loppukevään ydinprimen täyttää isot kotimaiset ohjelmat. Keväällä on tulossa isoja staroja kuten myös rohkeita naisia. Esimerkkinä voin kertoa Iholla-ohjelmasta (kuva), jossa kuusi eri elämäntilanteessa olevaa naista kertoo elämästään videokameran välityksellä. Tässä ei ole kyseessä tosi-tv vaan tämä on totta! Iholla-ohjelman vastapainoksi loppukeväästä Subilla nähdään mm. Viidakon tähtöset, Aku Hirviniemen ja Jaska Saariluoman tähdittämä Paparazzit ja suureen suosioon edellisillä kausillaan noussut Lainvalvojat.

Vaikka olenkin puhunut vain kotimaisista sisällöistä, niin ei ole syytä unohtaa Subin leffapaikkoja, joissa katsojat tulevat näkemään enemmän tv-ensi iltoja kuin miltään muulta kanavalta. Leffojen lisäksi Subilla nähdään uusimmat ja Amerikassa parhaiten menestyvät komediat kuten Kolme miestä ja tyttö, Tyhjätaskut, Valehtelevat viettelijät sekä tietenkin uusia jaksoja Simpsoneista, Miehen puolikkaista ja Rillit Huurussa-ohjelmasta.

Uskallankin väittää, että Sub tulee olemaan läpi kevään suoritevarmuudeltaan täysin uudella tasolla, ja mikä tärkeintä, myös yhteistyökumppanit voivat varmistaa oman onnistumisensa alkuvuonna olemalla mukana matkassa. Puheiden aika on nyt ohi ja olemme viimein siirtyneet tekoihin.

Hyvää kevättä,

Toni

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme