Markkinointi

Spottiblogi

Terveiset myyntijohtajalta: Viimeinkin koittaa syyskuu!

Kirjoittaja: Erkka Rantanen

Olemme täällä Pasilassa kovin odottaneet syyskuun alkua. Koko ilta kotimaista -syksyn käynnistyminen on meille erityisen tärkeä asia. MTV3:lla, Subilla ja AVAlla nähdään jopa 21 kotimaisen ohjelman starttia, unohtamatta vahvaa päivittäistä uutistuotantoa.

MTV:n vahvan syysohjelmiston, kolmen kaupallisen tv-kanavamme sekä digitaalisten alustojemme kautta osoitamme selkeämmin vahvuutemme vastata kumppaneidemme asettamiin haasteisiin ja tavoitteisiin.

Ei ole ainutlaatuista, että asiakkaamme haluaa esimerkiksi kasvattaa markkinaa uuden kasvavan trendin tai ilmiön kautta. Tällöin MTV:n sisällöistä pitää löytää avaimia luoda, rakentaa ja kehittää näitä trendejä sekä ilmiöitä yhdessä asiakkaan kanssa. Tämä on vahvan sisällön ja asiakaskohtaisen ymmärryksen kulmakivi, jonka pohjalta aitoa yhteistyötä rakennetaan mainostajan ja mediatoimiston suuntaan.

Suomen suurimmalta tv-medialta tulee edellyttää ja vaatia yhteistyötä, jossa tekeminen fokusoituu asiakkaan liiketoiminnan ymmärtämiseen sekä molemmin puolin liiketoiminnan positiiviseen kehittymiseen. Tätä markkinat odottavat ja tätä edellyttää myös MTV:n lähes 60-vuotinen historia - onhan kanava aikoinaan perustettu mainostajien aloitteesta!

Myynnin uudistuneen tavan tehdä asiakastyötä tulee näkyä syksyn aikana entistä kirkkaammin, kun etenemme kohti juhlavuoden 2017 neuvotteluja. Juhlavuotena MTV on sisältöjen suhteen vahvempi kuin koskaan, ja tulemme myynnissä rakentamaan asiakkaillemme ainutlaatuisen polun toimivaan yhteistyön sekä kaupalliseen menestymiseen.

Tämä vaatii myös meiltä rohkeutta kysyä ja hakea asiakaskohtaista ymmärrystä. Pyydänkin jo etukäteen hieman anteeksi, että tulemme entistä useammin vetämään hihasta, kysymään ja haastamaan niin teitä asiakkaitamme kuin itseämme.

Odotamme syyskuuta innolla myös toisestakin syystä: pääsemme muuttamaan uusiin toimitiloihin täällä Pöllölaaksossa - tervetuloa kylään!

Erkka Rantanen

Kirjoittaja on MTV:n myyntijohtaja.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme